Товсті сирні млинці, заведені на молоці, з плавленим сиром і ковбасою я пропоную приготувати кулінаркам для своїх домочадців на обід. Такі млинці виходять ситні, дуже смачні і ніжні за рахунок доданих в млинцеве тісто плавленого сирка і ковбаси. Милі господині, викладаю докладний рецепт млинців з покроково зробленими фото, а від Вас знадобиться тільки півгодини вільного часу, продукти і гарний настрій. Готуйте з задоволенням!
Інгредієнти: Борошно, Ковбаса, Молоко, Сир плавлений, Сіль, Сода, Соняшникова олія, Цукор, Яйце
Інгредієнти:
- Молоко – 0,250 літра;
- Сирок плавлений – 100 грам;
- Ковбаса – 100 грам;
- Яйця – 3 штуки;
- Сіль – 1/3 чай. лож .;
- Цукор 1 чай. лож .;
- Харчова сода – 1 чай. лож .;
- Соняшникова олія – 30 грам;
- Борошно – 200 – 250 грам.
Як приготувати сирні млинці з ковбасою
Для приготування своїх млинчиків я плавлений сирок купую м’який, типу «Вершковий» або «Янтар». Такі сорти без зусиль рівномірно розмішується і тісто на їх основі виходить однорідним.
Ковбасу можете взяти будь-яку, яка Вам подобається. Неважливо варена ця ковбаса буде або сиров’ялена, як у мене в рецепті, млинчики все одно виходять ситні і смачні.
Отже, нам необхідно за допомогою блендера збити яйця з цукром, сіллю і содою.
Потім, в чашу блендера наливаємо молоко, додаємо м’який плавлений сирок, рослинну олію і збиваємо все ще раз.
На наступному етапі, в млинцеве тісто починаємо невеликими порціями додавати просіяне борошно.
Буквально декілька столових ложок борошна висипаємо в чашу блендера, перемішуємо і дивимося, чи достатньо густе у нас тісто вийшло.
У підсумку, за густотою тісто виходить середнє між млинцевим і тістом для оладок. Тобто трохи густіше, ніж на млинці, і трохи рідше, ніж тісто для оладок.
Далі ковбаску ріжемо тоненькими довгими смужками.
Нарізану ковбасу ретельно перемішуємо з тістом.
Смажити наші сирні млинці краще на невеликій сковороді. Сковорідку гарненько прогріваємо і змащуємо її шматочком несолоного сала наколотим на вилочку.
Таке змазування можна зробити одноразово перед випічкою першого млинця, а для тих, хто любить млинці жирніші, салом сковорідку можна мазати перед кожним млинцем.
Млинцеве тісто виливаємо на змащену сковороду досить товстим шаром. Намагайтеся, щоб ковбаси на кожному млинці була однакова кількість.
Млинець випікаємо з одного боку на середньому вогні до появи бульбашок, приблизно, це буде півтори хвилини. Потім, акуратно млинець з допомогою лопатки перевертаємо, і з іншого боку, теж, печемо його півтори хвилини.
Ось такі у нас вийшли пишні рум’яні і апетитні млинчики з плавленим сиром і ковбаскою.
Один сирний млинець з ковбасою я спеціально сфотографувала в розрізі, щоб кулінарки змогли переконатися, що товсті млинці відмінно пропеклися.
Ситні і смачні млинці з ковбасою і плавленим сиром подавайте прямо з печі їдокам в якості повноцінного сніданку, вечері або другої страви на обід.