Сирний суп з плавленим сиром, грибами і куркою в мультиварці

Сьогодні я підготувала для вас покроковий фоторецепт сирного супу з печерицями на курячому бульйоні.  Готувати будемо у мультиварці, отже, сам процес не займе багато часу і буде під силу навіть кулінарам-початківцям!  Готові?

Як завжди, готуємо інгредієнти:

Сирний суп з плавленим сиром, грибами і куркою в мультиварці

  • філе куряче – 250 г;
  • ріпчаста цибуля – 70 г;
  • печериці – 250 г;
  • картопля – 150 г;
  • сирки плавлені (м’які) – 2 шт.
  • рослинна олія – 20 г;
  • кухонна сіль – 1 ст. ложка;
  • вода – 2,3 літра.

Як готувати сирний суп в мультиварці

Тонко нарізаємо печериці.

Сирний суп з плавленим сиром, грибами і куркою в мультиварці

Почищену цибулю нарізаємо півкільцями. У мультиварці виставляємо режим “смаження” і трохи обсмажуємо цибулю на рослинній олії.

Сирний суп з плавленим сиром, грибами і куркою в мультиварці

Додаємо гриби.  Продовжуємо смажити гриби та цибулю, постійно помішуючи.

Сирний суп з плавленим сиром, грибами і куркою в мультиварці

Поки цибуля та гриби смажаться, нарізаємо філе, плавлені сирки та картоплю.

Сирний суп з плавленим сиром, грибами і куркою в мультиварці

Коли печериці достатньо обсмажилися, додаємо порізану курку, сирки й картоплю. Заливаємо водою та солимо.

Сирний суп з плавленим сиром, грибами і куркою в мультиварці

Курка та гриби готуються дуже швидко, тому нам вистачить 20 хвилин на приготування на режимі “супи”.  Наступна фотографія морально підготує вас до того, що ви побачите, відкривши кришку.  Не панікуйте, а просто опустіть усе в чашу мультиварки за допомогою кулінарної лопатки.

Сирний суп з плавленим сиром, грибами і куркою в мультиварці

Після цієї невеличкої маніпуляції, ваша мультиварка виглядатиме як на фото.

Сирний суп з плавленим сиром, грибами і куркою в мультиварці

У процесі варіння сирки повністю розтали. Завдяки їм суп став дуже запашним.

Сирний суп з плавленим сиром, грибами і куркою в мультиварці

Перед подачею раджу посипати сирний супчик свіжою зеленню.