Сьогодні я підготувала для вас покроковий фоторецепт сирного супу з печерицями на курячому бульйоні. Готувати будемо у мультиварці, отже, сам процес не займе багато часу і буде під силу навіть кулінарам-початківцям! Готові?
Інгредієнти: Вода, Картопля, Куряча грудка, Печериці, Плавлений сир, Рослинна олія, Сіль, Цибуля
Як завжди, готуємо інгредієнти:
- філе куряче – 250 г;
- ріпчаста цибуля – 70 г;
- печериці – 250 г;
- картопля – 150 г;
- сирки плавлені (м’які) – 2 шт.
- рослинна олія – 20 г;
- кухонна сіль – 1 ст. ложка;
- вода – 2,3 літра.
Як готувати сирний суп в мультиварці
Тонко нарізаємо печериці.
Почищену цибулю нарізаємо півкільцями. У мультиварці виставляємо режим “смаження” і трохи обсмажуємо цибулю на рослинній олії.
Додаємо гриби. Продовжуємо смажити гриби та цибулю, постійно помішуючи.
Поки цибуля та гриби смажаться, нарізаємо філе, плавлені сирки та картоплю.
Коли печериці достатньо обсмажилися, додаємо порізану курку, сирки й картоплю. Заливаємо водою та солимо.
Курка та гриби готуються дуже швидко, тому нам вистачить 20 хвилин на приготування на режимі “супи”. Наступна фотографія морально підготує вас до того, що ви побачите, відкривши кришку. Не панікуйте, а просто опустіть усе в чашу мультиварки за допомогою кулінарної лопатки.
Після цієї невеличкої маніпуляції, ваша мультиварка виглядатиме як на фото.
У процесі варіння сирки повністю розтали. Завдяки їм суп став дуже запашним.
Перед подачею раджу посипати сирний супчик свіжою зеленню.