Дуже часто в рецепт сирної паски входять яйця. Але вживають їх далеко не всі сучасні люди. Вийти з ситуації і приготувати паску без яєць зовсім просто. Можна, використовуючи цей рецепт, приготувати смачну сирну паску з желатином.
Інгредієнти: Ванілін, Вершкове масло, Кардамон, Родзинки, Сир, Цедра лимону, Цукор, Яйце
Для приготування смачної святкової страви потрібно кілограм сиру, 300 грам масла, склянка цукру і родзинок, трохи ваніліну і цедра лимона. За бажанням можна додатково використовувати половину чайної ложки кардамону.
Як приготувати сирну паску з желатином
Перш за все, потрібно ретельно віджати сир або потримати його годин 12 під пресом.
Далі, пропустіть його з маслом через м’ясорубку або скористайтеся для цієї мети блендером.
Додайте в масу цукор, цедру лимона, ванілін, родзинки і ретельно перемішайте. Заготівля для майбутньої паски готова.
Залишилося, лише, викласти масу в форму і поставити її в холодне місце. Краще, щоб вона постояла в холоді не менше доби, тоді сирна паска буде ще більш смачною.
До святкового столу десерт, приготовлений з желатином і без яєць, прикрашають як і паски, приготовлені за традиційними рецептами.
Дивіться ще й відео-рецепт як швидко зробити паску з желатином від користувача Ютуб “Заходьте в гості: 3”