Готувати цей солодкий пиріг з чорносливом – просто одне задоволення. Приготувати цей рецепт дуже просто, результат – дуже смачний і, головне, ну дуже швидко.
Інгредієнти: Борошно, Ванільний цукор, Коньяк, Маргарин, Молоко, Сіль, Цукор, Чорнослив, Яйце
Щоб приготувати цей швидкий солодкий пиріг нам буде потрібно:
- молоко – 500 мл,
- яйце – 3 шт.,
- цукор – 5 столових ложок,
- ванільний цукор – 2 столові ложки,
- маргарин вершковий – 120 гр,
- коньяк – 2 столових ложки,
- борошно – 7 столових ложок (з гіркою),
- сіль – щіпка,
- чорнослив без кісточки – 180 гр.
Отже, переходимо до того, як приготувати солодкий пиріг з чорносливом так, щоб вийшло і смачно, і швидко. Рецепт дамо покроковий.
Миємо чорнослив.
Молоко наливаємо в каструлю.
Додамо сіль і порізане на шматочки масло.
Після закипання варимо хвилини 2 або 3.
Трохи остудити і додамо коньяк.
Міксером збиваємо яйця.
Поступово додаємо цукор, змішаний з ванільним цукром.
З’єднуємо яєчну і молочну маси.
Ще збиваємо.
Додамо борошно, дамо тісту постояти 15 хвилин.
Роз’ємну форму для випікання змащуємо маргарином або вершковим маслом і посипаємо борошном.
Виливаємо в форму тісто.
Зверху розкладаємо попередньо помитий чорнослив.
Випікаємо наш солодкий пиріг з чорносливом 20 хвилин в духовці, попередньо нагрітій до 200 ° С. Після чого температуру знижуємо до 180 ° С і випікаємо ще хвилин 40.
При випічці наш солодкий пиріг з чорносливом виходить дуже ніжним. Чорнослив виявляється внизу, а зверху – м’яка і ніжна маса, яка дуже схожа на суфле.
Зверху пиріг з чорносливом можемо покрити шоколадною глазур’ю. Буде ще солодшим!
Відео на Ютубі, канал ” Розовый Баклажан” – рецепт Солодкий пиріг з чорносливом.