Солодкі млинцеві роли з начинкою з гарбуза з рисом під шоколадним топінгом

Роли з млинців із солодкою начинкою з гарбуза з рисом під шоколадним топінгом – це вишуканий гастрономічний ексклюзив, що характеризується вираженим акцентом шоколадної феєрії і тонким смаком ванільної карамелі. Гарбуз розкриває свої смакові нотки в поєднанні з карамеллю, пом’якшуючи млинцеву основу. Ідеальний варіант для оформлення тематичного чаювання з друзями. Про те, як звичайні млинці з начинкою з гарбуза і рису перетворити на справжній кулінарний шедевр, цей рецепт з покроковими фото.

Інгредієнти:

Для млинців:

  • 2 великих курячих яйця;
  • ¼ ч. ложки солі;
  • 3 столові ложки цукрового піску;
  • 4 столові ложки (з гіркою) борошна;
  • 600 мл, молока 2,6%;
  • ½ ч. ложки куркуми;
  • 50 мл, рослинної олії.

Начинка для ролів:

  • 200 грам рису;
  • 200 грам свіжого гарбуза;
  • 4 столові ложки цукрового піску;
  • 1 стручок ваніліну;
  • 70 грам вершкового масла 72%;

Для прикраси:

  • 50 грам темного шоколаду;
  • 50 мл вершків 10%;
  • 0,5 ч. ложки розчинної кави;
  • 0,5 ч. ложки цукрової пудри.

Як зробити роли з млинців з гарбузовою начинкою і шоколадним топінгом

Приготування млинців на молоці

У чаші для міксера змішуємо яйця, сіль, куркуму і цукор. Потім, по черзі вливаємо молоко (близько 300 мл) і всипаємо частину борошна (2 столові ложки). Потім, молоко, що залишилося і борошно. Таким способом замішування не з’являться грудочки в тісті. На млинцевій сковороді розігріваємо олію, гарячим вливаємо її в тісто і перемішуємо. Тісто на молоці для тонких млинців готове.

Зауважу, що куркума не несе ніякого смакового навантаження для млинців, а просто надає їм колір.

Тісто для млинців на молоці

На млинцевій сковороді випікаємо тонкі млинці .

Тонкі млинці на молоці

Як приготувати солодку начинку з гарбуза і рису для ролів

Рис заливаємо водою, всипаємо 2 столові ложки цукру і ставимо його на вогонь. Готуємо в’язку рисову кашу. Тим часом, займаємося гарбузом. Очищаємо йото від шкірки і нарізаємо на шматочки невеликого розміру. Форма тут не важлива. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, кладемо гарбуз. Стручок ванілі перерізуємо навпіл і витягаємо насіння. Самі палички теж кладемо на гарбуз, нехай віддають свій аромат. Посипаємо 2 ст. ложками цукру.

Солодка начинка з гарбуза і рису

Карамелізуємо гарбуз близько 12 хвилин. Готовність визначається його кашоподібним станом.

Солодка начинка з гарбуза і рису

Палички ванілі прибираємо, вони свою справу зробили. Пробиваємо гарбуз занурювальним блендером. Додаємо його до готового рису. За допомогою блендера все змішуємо.

Солодка начинка з гарбуза і рису

Солодка гарбузова начинка для млинцевих ролів готова.

Солодка начинка з гарбуза і рису

Млинець намазуємо начинкою і звертаємо його в трубочку.

Млинці з начинкою з гарбуза з рісрм

Відрізаємо «хвостики», розрізаємо млинці на шматочки по косій і викладаємо на тарілку.

Роли з млинців з начинкою з гарбуза з рисом

Як зробити шоколадний топінг в домашніх умовах

Вершки доводимо майже до кипіння і прибираємо з вогню. Опускаємо туди шматочки шоколаду і чекаємо, поки він розтопиться. За допомогою чайної ложки наносимо топпинг на млинцеві роли.

Ще я змішала 0,5 ч. л розчинної кави і 0,5 ч. л цукрової пудри і цим ароматним порошком припудрила роли.

Млинцеві роли з шоколадним топінгом

На цьому солодкі домашні роли з млинців з начинкою з гарбуза з рисом під шоколадним топінгом готові. Готуйте – швидко і з задоволенням, їжте – красиво і з апетитом!