Соковиті котлети з свинячого фаршу з грибами

Котлети зі свинини з грибами – це дуже соковита і смачна страва, яку легко приготувати. Зараз ми розкажемо, як це зробити.

Для приготування необхідно взяти:

  • фарш зі свинини – 500 грамів;
  • цибуля ріпчаста – 1 велика головка;
  • куряче яйце – 1 штука;
  • манна крупа – 1 столова ложка;
  • будь-які їстівні гриби – 200 грамів;
  • чорний мелений перець і сіль – за смаком;
  • олія рафінована – для смаження;
  • борошно – для панірування.

Як зробити соковиті котлети з фаршу

Спочатку потрібно приготувати фарш зі свинини. Якщо у вас вже готовий – просто розморозьте його.

Котлети з свинячого фаршу з грибами

Додайте в фарш яйце, посоліть та поперчіть.

Котлети з свинячого фаршу з грибами

Добре перемішайте, щоб фарш ввібрав в себе яйце, додайте манку і ще раз перемішайте.

Котлети з свинячого фаршу з грибами

Залишите на 20 хвилин, щоб манка ввібрала вологу. Це ви робите для того, щоб котлети вийшли не тільки соковиті, але і пишні.

Дрібно поріжте цибулю та обсмажте протягом 3-4 хвилин.

Котлети з свинячого фаршу з грибами

Гриби треба подрібнити блендером, а якщо його нема – дуже дрібно нарізати ножем.

Котлети з свинячого фаршу з грибами

Додайте гриби до цибулі і смажте ще 7-8 хвилин.

Змішайте гриби з фаршем.

Котлети з свинячого фаршу з грибами

Сформуйте котлетки та обваляйте в борошні.

Котлети з свинячого фаршу з грибами

Котлети треба смажити на середньому вогні, попередньо розігрівши олію на пательні. Щоб зрозуміти, чи готові котлети, проткніть їх виделкою і трохи притисніть. Якщо витікає мутна рідина – страва ще не готова, якщо прозора – можна подавати до столу.

Пишні і соковиті котлети з фаршу

Ось і все, ваші чудові котлетки готові. Смачного!