Котлети зі свинини з грибами – це дуже соковита і смачна страва, яку легко приготувати. Зараз ми розкажемо, як це зробити.
Інгредієнти: Борошно, Гриби, Крупа манна, Перець чорний мелений, Рослинна олія, Сіль, Фарш свинячий, Цибуля, Яйце
Для приготування необхідно взяти:
- фарш зі свинини – 500 грамів;
- цибуля ріпчаста – 1 велика головка;
- куряче яйце – 1 штука;
- манна крупа – 1 столова ложка;
- будь-які їстівні гриби – 200 грамів;
- чорний мелений перець і сіль – за смаком;
- олія рафінована – для смаження;
- борошно – для панірування.
Як зробити соковиті котлети з фаршу
Спочатку потрібно приготувати фарш зі свинини. Якщо у вас вже готовий – просто розморозьте його.
Додайте в фарш яйце, посоліть та поперчіть.
Добре перемішайте, щоб фарш ввібрав в себе яйце, додайте манку і ще раз перемішайте.
Залишите на 20 хвилин, щоб манка ввібрала вологу. Це ви робите для того, щоб котлети вийшли не тільки соковиті, але і пишні.
Дрібно поріжте цибулю та обсмажте протягом 3-4 хвилин.
Гриби треба подрібнити блендером, а якщо його нема – дуже дрібно нарізати ножем.
Додайте гриби до цибулі і смажте ще 7-8 хвилин.
Змішайте гриби з фаршем.
Сформуйте котлетки та обваляйте в борошні.
Котлети треба смажити на середньому вогні, попередньо розігрівши олію на пательні. Щоб зрозуміти, чи готові котлети, проткніть їх виделкою і трохи притисніть. Якщо витікає мутна рідина – страва ще не готова, якщо прозора – можна подавати до столу.
Ось і все, ваші чудові котлетки готові. Смачного!