Салат з омлетом і свіжими овочами заправлений сметаною – це дуже смачний ситний та корисний сніданок, який сподобається абсолютно всім. Страва виходить дуже ніжною, смачною і не нашкодить вашій фігурі.
Інгредієнти: Зелень, Ковбаса, Молоко, Огірок, Помідор, Сметана, Солодкий перець, Соняшникова олія, Спеції, Яйце
Для приготування салату треба взяти:
- курячі яйця – 2 штуки;
- майонез (або молоко) – 100 грамів;
- соняшникова олія без запаху – 1 столову ложку;
- докторська ковбаса – 200 грамів;
- солодкий перець – 1 штука;
- великий помідор – 1 штука;
- свіжий огірок – 1 штука;
- несолодкий йогурт або сметана – 200 грамів;
- зелень, чорний перець, спеції за вашим бажанням.
Як приготувати салат з омлетом, ковбасою, огірком, перцем і помідором
Спочатку посмажте омлет. Для цього з’єднайте яйця, майонез, чорний перець і спеції. Додайте дрібку розпушувача. Якщо замінили майонез молоком – трохи підсоліть омлет.
Добре збийте суміш міксером або вінчиком.
Розігрійте пательню, трохи змастіть її олією, викладіть суміш, накрийте кришкою та готуйте біля 5-ти хвилин. Перевертати омлет не треба. Потім акуратно зніміть його лопаткою.
Дайте омлету вистигнути, а тим часом наріжте кубиками ковбасу.
Також поріжте огірок і помідор.
Помийте перець, дістаньте насіння та поріжте соломкою. І подрібніть зелень.
Омлет також поріжте кубиками і додайте в страву.
Все перемішайте і заправте сметаною (йогуртом). Декорувати страву можна свіжими гілочками зелені.
Заправляйте страву прямо перед подачею на стіл та їжте із задоволенням!