Зазвичай, всі вміють готувати суп із локшини та молочну кашу. Але найлегше та найкраще зробити кольорову локшину на сковороді як гарнір. Смажена локшина на сковороді – це дуже незвичайно, красиво та смачно. З допомогою покрокового фото-рецепта, вийде просто та швидко приготувати яскраву страву з локшини для лагмана.
Інгредієнти: Вода, Локшина, Рослинна олія, Сіль
Складники:
- локшина (для лагмана);
- кип’яток;
- соняшникова олія;
- сіль.
Як приготувати локшину на сковорідці
Спочатку, необхідно закип’ятити небагато води, щоб окріп був готовий завчасно.
На плиті потрібно розігріти на сковороді декілька столових ложок рослинної олії.
Локшину для лагмана можна купити в магазині або приготувати в домашніх умовах. Потрібну кількість макаронів треба висипати на сковорідку (добре, щоб локшина закрила повністю дно сковороди).
Коли локшина почне набувати рум’яного відтінку, її потрібно посолити (за смаком) та перемішати.
Вогонь слід зменшити й залити макаронні вироби окропом, так, щоб вода ледь покривала локшину.
Готуватися локшина повинна на повільному вогні, доки не випарується вся рідина.
Виходить дуже незвичайна та смачна страва, до якої можна подати м’ясо, котлети, гуляш чи сосиски.
Особливо така смажена локшина подобається дітям, які не дуже люблять їсти. Щоб страва була ще яскравішою, під час приготування до неї можна додати кукурудзи, зеленого горошку чи зелені, а можна й усього відразу.