Смачний сирний суп з плавленим сиром, вермішеллю та копченою ковбасою

Додавши плавлений сирок до звичайного супу, можна значно видозмінити його смакові властивості. Така перша страва матиме ніжний вершковий присмак. Ця стаття про те, як правильно варити сирний суп з ковбасою та вермішеллю. Покроковий фоторецепт неабияк допоможе в цій смачній справі.

Як приготувати сирний суп з плавленим сирком, вермішеллю та ковбасою

Спершу, потрібно підготувати 50 грамів вермішелі (вибирати дуже тонку не варто).

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Середню цибулину необхідно нарізати на кубики.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Морквину слід почистити та подрібнити на терці з великими отворами.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Дві картоплини потрібно помити, почистити та нарізати на невеликі кубики. Хоча дозволяється подрібнювати її будь-яким іншим зручним способом.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

150 грамів копченої ковбаси (можна замінити й вареною, але з нею суп не буде таким наваристим) необхідно нарізати соломинками.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Цибулю з морквою слід обсмажити на сковорідці з додаванням рослинної олії.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Коли цибуля стане напівпрозорою, а морква буде насичено-оранжевою, до них слід вкинути ковбасу.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Потім, слід обсмажити ковбасні соломинки разом з овочами.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Доки готується засмажка, в каструлі потрібно закип’ятити півтора літра води й вкинути в неї нарізку картоплі (варити протягом 5 хвилин).

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Спеціально для таких супів продається плавлений сирок, що швидко «розчиняється».

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Сирок слід подрібнити на кубики. Якщо брати звичайний плавлений сирок, то його краще натерти на тертці, так він швиденько розчиниться.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Коли пройде зазначений період, до напівприготовленої картоплі потрібно додати засмажку з ковбаси та овочів і сир. Посолити за смаком. Після цього, суп повинен варитися ще 5-7 хвилин.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Насамкінець, в суп необхідно вкинути вермішель і варити його ще 3 хвилини.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Потім, плиту слід вимкнути й залишити настоюватися суп на 10 хвилин, не закриваючи каструлю кришкою, інакше вермішель стане схожою на кашу.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Після цього, смачну ароматну страву можна подавати до столу.

Сирний суп з вермішеллю і ковбасою

Такий смачний суп з плавленим сиром неодмінно варто приготувати в себе на кухні. Він обов’язково всім сподобається.