Додавши плавлений сирок до звичайного супу, можна значно видозмінити його смакові властивості. Така перша страва матиме ніжний вершковий присмак. Ця стаття про те, як правильно варити сирний суп з ковбасою та вермішеллю. Покроковий фоторецепт неабияк допоможе в цій смачній справі.
Інгредієнти: Вермішель, Вода, Картопля, Ковбаса копчена, Морква, Плавлений сир, Рослинна олія, Сіль, Цибуля
Як приготувати сирний суп з плавленим сирком, вермішеллю та ковбасою
Спершу, потрібно підготувати 50 грамів вермішелі (вибирати дуже тонку не варто).
Середню цибулину необхідно нарізати на кубики.
Морквину слід почистити та подрібнити на терці з великими отворами.
Дві картоплини потрібно помити, почистити та нарізати на невеликі кубики. Хоча дозволяється подрібнювати її будь-яким іншим зручним способом.
150 грамів копченої ковбаси (можна замінити й вареною, але з нею суп не буде таким наваристим) необхідно нарізати соломинками.
Цибулю з морквою слід обсмажити на сковорідці з додаванням рослинної олії.
Коли цибуля стане напівпрозорою, а морква буде насичено-оранжевою, до них слід вкинути ковбасу.
Потім, слід обсмажити ковбасні соломинки разом з овочами.
Доки готується засмажка, в каструлі потрібно закип’ятити півтора літра води й вкинути в неї нарізку картоплі (варити протягом 5 хвилин).
Спеціально для таких супів продається плавлений сирок, що швидко «розчиняється».
Сирок слід подрібнити на кубики. Якщо брати звичайний плавлений сирок, то його краще натерти на тертці, так він швиденько розчиниться.
Коли пройде зазначений період, до напівприготовленої картоплі потрібно додати засмажку з ковбаси та овочів і сир. Посолити за смаком. Після цього, суп повинен варитися ще 5-7 хвилин.
Насамкінець, в суп необхідно вкинути вермішель і варити його ще 3 хвилини.
Потім, плиту слід вимкнути й залишити настоюватися суп на 10 хвилин, не закриваючи каструлю кришкою, інакше вермішель стане схожою на кашу.
Після цього, смачну ароматну страву можна подавати до столу.
Такий смачний суп з плавленим сиром неодмінно варто приготувати в себе на кухні. Він обов’язково всім сподобається.