Дієтичний суп з кролика з картоплею, вермішеллю і зеленим горошком – це страва, яку можна вживати тим, хто рахує калорії, слідкує за фігурою та завжди дбає про те, щоб в організм потрапляли вітаміни. Хоч цей суп і ситний, але в ньому немає нічого жирного та шкідливого. М’ясо кролика дуже ніжне та дієтичне, а картопля є корисними вуглеводами. Тому пропонуємо вам простий рецепт супу, який можна приготувати з наступних інгредієнтів:
Інгредієнти: Вермішель, Вода, Зелень петрушки, Картопля, Кролик, Морква, Перець чорний мелений, Рослинна олія, Сіль, Цибуля
- 300 грамів кролячого м’яса;
- 2 літри води для бульйону;
- 8-9 штук маленьких картоплин;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 130 грамів замороженого зеленого горошку;
- 50-70 грамів вермішелі або інших дрібних макаронів;
- сіль і мелений перець за смаком;
- гілочки петрушки.
Як приготувати суп з кролика в мультиварці
В рецепті ми розкажемо, як варити таку страву в мультиварці. Але якщо її нема, суп легко можна приготувати в звичайній каструлі. Спочатку залийте м’ясо водою та варіть 1 годину. Якщо зварите бульйон заздалегідь – зекономите час на приготування супу.
Коли м’ясо звариться, його треба зняти з кістки та нарізати шматочками.
Картоплю необхідно порізати кубиками.
Моркву, цибулю та петрушку також дрібно наріжте.
Всі інгредієнти окрім вермішелі закладіть в мультиварку, додайте сіль, перець та ввімкніть програму “Варка” на 30 хвилин.
Через 15 хвилин після того, як страва почала варитися, додайте вермішель, перевірте, чи суп достатньо солений, за необхідністю досоліть і лишайте варитися до кінця програми.
Через півгодини суп готовий для подачі.
Їжте такий легкий і смачний суп частіше і у вас ніколи не буде проблем ані з зайвою вагою, ані з шлунком.