Свинячий язик – це дуже смачний і корисний продукт, з якого можна робити безліч страв. Наприклад, салат з солоним огірком, горошком і сиром.
Інгредієнти: Базилік, Запашний перець мелений, Зелений горошок консервований, Мариновані огірки, Мова, Прянощі, Сир, Соєвий соус, Соняшникова олія, Яйця
Пропонуємо вам його рецепт приготування. Якщо ви зварите язик заздалегідь, то витратите лишень 15 хвилин на роботу над салатом.
Для приготування треба взяти:
- свинячий язик – 1 штука;
- голландський сир – 150 грамів;
- горошок – 1 баночка;
- яйця – 4 штуки;
- огірки, бажано малосольні – 4 штуки;
- соняшникова олія – 50 грамів;
- соєвий соус – 50 грамів;
- мелений духмяний перець, базилік і інші пряні трави – за смаком.
Як приготувати салат зі свинячого язика
Спочатку зваріть та почистіть яйця.
Зваріть язик в трохи підсоленій воді. Якщо бажаєте, можете додати очищену морквину та цибулину, щоб м’ясо всотувало їх аромат та стало ніжнішим. Язик треба варити 1,5-2 години. Не забудьте зняти брудну піну, коли вода закипить.
Коли язик буде готовий, охолодіть його та наріжте скибочками.
Горошок відкиньте на друшляк, аби стекла вода.
Яйця та огірки поріжте, а сир подрібніть на крупній тертці.
Лишилося все з’єднати, додати спеції та сіль і заправити страву соняшниковою олією та соєвим соусом.
Ось і все, можна подавати цей смачний салат до столу.
До речі, можна заправити страву і домашнім майонезом, тоді вона матиме зовсім інші смакові відтінки.
Готуйте та смакуйте!