Топінамбур – дуже корисний коренеплід. Його треба їсти якомога частіше, тому пропонуємо простий рецепт салату з топінамбура, з морквою і зеленою цибулею.
Інгредієнти: Зелена цибуля, Майонез, Морква, Топінамбур
Як приготувати салат з топінамбура з морквою
Чітких пропорцій в цьому рецепті немає. Можна взяти 4 корені свіжого топінамбура, 1 середню моркву, і невеликий пучок зеленої цибулі. Все треба добре помити та трохи обсушити.
Далі почистіть топінамбур і потріть на крупній тертці.
Моркву треба почистити та потерти на дрібній тертці.
Цибулю необхідно порізати кружальцями. Для цього краще використати ножиці.
Змішайте всі інгредієнти та заправте їх майонезом.
При подачі прикрасьте салат зеленою цибулькою.
Смачного!