Смачний салат з сардиною, яйцем, горошком і тушкованими овочами

Салат з сардиною, яйцем, горошком і тушкованими овочами – це дуже ситна і смачна страва. Для її приготування вам знадобляться інгредієнти, які знайдуться в кожному холодильнику. Тому не витрачаючи багато часу та грошей ви зможете зробити чудову закуску.

Для приготування необхідно взяти:

  • банка сардин з додаванням олії;
  • морква – 2 штуки;
  • цибуля – 3 штуки;
  • зелений горошок консервований – 200 грамів;
  • варені яйця – 3 штуки;
  • майонез – 200 грамів;
  • олія;
  • сіль;
  • зелена цибуля.

Як приготувати листковий салат з сардиною

Спочатку треба взяти дві цибулини та дві морквини, почистити, моркву помити. А потім натерти  моркву на крупній тертці, а цибулю нарізати півкільцями.

Листковий салат з сардинами

Далі розігрійте олію на пательні, викладіть моркву і цибулю, обсмажте до золотого кольору, а потім зменшіть вогонь і тушкуйте ще 5 хвилин.

Листковий салат з сардинами

Далі лишіть овочі охолоджуватися, а потім викладіть їх на тарілку, яку ви обрали для приготування салату. Розкладіть засмажку рівним шаром.

Листковий салат з сардинами

Далі треба викласти подрібнені шматочки сардин і також рівно розкласти по шару з овочами.

Листковий салат з сардинами

Тепер добре подрібніть цибулю, яка у вас залишилася, та посипте нею сардини.

Листковий салат з сардинами

Після цього викладіть шар зеленого горошку, з якого ви попередньо злили рідину.

Листковий салат з сардинами

Далі поріжте яйця і викладіть їх на горошок. Половинку яйця можете лишити для прикрашання.

Листковий салат з сардинами

Тепер залийте все 30-ти відсотковим салатним майонезом та прикрасьте зверху подрібненою зеленою цибулею  та половиною яйця.

Листковий салат з сардиною, яйцем, горошком і тушкованими овочами

Ось і все, дуже ситний та смачний салат готовий. Його можна подати як на святковий стіл, так і на звичайний обід.