З пекінської капусти можна приготувати дуже смачний салат з огірком, яйцем та зеленою цибулею. Така страва, сповнена вітамінами, буде ідеальним додатком до гарнірів.Зараз ми розкажемо, як правильно приготувати цю посту страву.
Інгредієнти: Зелена цибуля, Майонез, Пекінська капуста, Свіжий огірок, Сіль, Сметана, Яйце
Отже, вам необхідно взяти наступні інгредієнти:
- пекінська капуста – 200 грамів;
- свіжий огірок – 1 штука;
- варене яйце – 1 штука;
- зелена цибуля – кілька пір’їн;
- сіль;
- майонез – 3 столові ложки;
- сметана – 3 столові ложки.
Як приготувати салат з пекінської капусти
Спочатку ретельно помийте всі овочі. Далі візьміть капусту, нашинкуйте та складіть в ємність.
Огірки також поріжте соломкою і відправте до капусти.
Також соломкою поріжте і варене яйце.
Тепер лишилось додати цибулю. Дрібно її поріжте кухонними ножицями чи ножем.
Ось і все. Тепер візьміть сметану та майонез в рівній кількості, додайте в салат все посоліть і добре перемішайте.
Пам’ятайте, що заправляти салат треба прямо перед тим, як ви будете подавати його на стіл.
Смакуйте цю вітамінну дієтичну страву, яка ніколи не нашкодить фігурі і зміцнить ваш імунітет.