Салат з куркою, печерицями та свіжим огірком, що викладається шарами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу.
Інгредієнти: Зелена цибуля, Картопля, Куряча грудка, Майонез, Огірок, Печериці консервовані, Сир, Сіль, Яйце
Як приготувати курячий листковий салат з грибами і свіжим огірком
Спочатку візьміть салатник з високими бортами, в який будете викладати салат.
Далі підготуйте інгредієнти:
- варена куряча грудка – 250 грамів;
- картопля відварна – 250 грамів;
- варені курячі яйця – 3 штуки;
- перо зеленої цибулі – 30 грамів;
- огірок свіжий – 1 штука, вагою 250-300 грамів;
- печериці консервовані – 425 грамів;
- сир твердих сортів – 150 грамів;
- майонез – за смаком;
- сіль – за смаком.
Перший шар – потріть картоплю на велику тертку та змастіть майонезом.
Наступний шар – потріть огірок в окрему миску, почекайте, коли він стече, трохи відіжміть і покладіть на картоплю.
Третій шар – подрібнені на тертці яйця.
Далі треба трохи посолити та покрити майонезом.
Четвертий шар – печериці, порізані шматочками.
П’ятий шар – м’ясо, розібране вручну. Щоб воно було гарним та смачним, шматок треба класти в киплячу підсолену воду і охолоджувати в бульйоні.
Цей шар також змастіть майонезом.
Шостий шар – подрібнена кільцями зелена цибуля.
Сьомий шар – 100 грамів сиру, потертого на дрібній тертці.
Далі знову майонез.
Останній шар – 50 грамів сиру для прикрашання салату.
Ось і все, смачного!