Салати з рибних консервів набули чималої популярності. Існує рецепт, за яким хочеться готувати не раз. Свіжий огірок, варені яйця та консервований тунець відмінно поєднуються. У цьому неодмінно варто переконатися. Дуже легко готувати смачний салат, коли під руками є покроковий фоторецепт.
Інгредієнти: Зелена цибуля, Кріп, Майонез, Огірок, Рибна консерва, Рибні консерви, Сіль, Яйця
Смак салату з консервованим тунцем залежить від правильного вибору консерви. Головне на що потрібно звернути увагу – це на те, як він нарізаний. Дуже добре, коли шматки тунця у цілому вигляді, бо буває так, що вміст консерви нагадує якусь незрозумілу масу без форми. Це буде не дуже гарно виглядати в готовій страві. Рибу цілими шматками, можна самостійно розламати з допомогою виделки на менші шматки, насамперед, звичайно ж, зливши зайву рідину.
Як приготувати салат з тунцем консервованим
Баночка консервованого тунця для цього рецепту повинна мати об’єм 250 грамів.
Два курячих яйця потрібно зварити, як зазвичай, на це піде 10 хвилин, охолодити в крижаній воді та нарізати на досить великі кубики.
Декілька пір’їнок зелені цибулі (біля 10) й пару гілочок кропу необхідно подрібнити з допомогою ножа.
Свіжий огірок (вагою десь 250 грамів) потрібно помити й почистити шкірку, якщо вона тверда та нарізати на невеликі брусочки.
У салатнику слід змішати всі компоненти.
Потім, додати морської або звичайної кухонної солі та майонез. Все ретельно перемішати, максимально стараючись не розламати рибні шматочки.
Готовий салат з консервованим тунцем має неперевершений соковитий смак.
Спробувавши таку страву з консервованої риби, є всі шанси, що вона стане улюбленою. Тому неодмінно слід приготувати смачний салат з тунця, користуючись покроковим фоторецептом.