Виявляється, що консервована червона квасоля дуже підходить для приготування салатів. Це неабияк смачно, ситно та неймовірно швидко. Випробувати цей дуже апетитний і простий у приготуванні салат з червоної консервованої квасолі з помідорами й крабовими паличками необхідно обов’язково. Вдале поєднання овочів і крабових паличок сподобається всім.
Інгредієнти: Консервована червона квасоля, Крабові палички, Майонез, Перець чорний мелений, Помідори, Сіль, Цибуля ріпчаста
Складники:
- 3 цибулі;
- 2 помідори;
- 1 банка консервованої червоної квасолі;
- 1 упакування крабових паличок;
- майонез або суміш сметани з гірчицею;
- сіль і чорний перець за смаком.
Як приготувати салат з червоної квасолі з помідорами та крабовими паличками
Спочатку, слід підготувати всі складники необхідні для приготування: помідори помити й обсушити, а цибулю почистити та відрізати її хвостик і корінці.
Крабові палички необхідно розрізати вздовж, а потім ще на невеликі шматки.
Помідори нарізати на кубики.
Цибулю подрібнити добряче.
Потім, слід висипати квасолю з банки. Якщо зверху є багато густого розсолу, то її краще промити й відкинути на друшляк, щоб стік зайвий маринад.
Після цього, всі інгредієнти потрібно помістити в глибоку миску для салату.
Додати майонез, посолити й поперчити за смаком, а після, перемішати, щоб всі компоненту салату рівномірно розподілилися.
Смачний салат з червоної консервованої квасолі з помідорами та крабовими паличками готовий.
Швидкий салат виручить як в будень, так і у святковий день. Він прекрасно доповнить м’ясні та рибні страви, а також може бути самостійною поживною стравою. Вдалий тандем квасолі та крабових паличок подарує всім масу смачного задоволення.