Такий смачний та поживний салат з червоною консервованою квасолею та копченою ковбасою забере мінімум часу на приготування. Виходить він дуже ситний та освіжаючий завдяки свіжому огірочку та зеленій цибулі. Використовуючи мій детальний рецепт з покроковими фото, Ви швидко та легко приготуєте смачну закуску.
Інгредієнти: Зелена цибуля, Квасоля, Ковбаса, Майонез, Огірок
Як приготувати салат з червоної квасолі консервованої
Головний компонент салату – червона консервована квасоля. У мене була банка обсягом 425 грамів. Щоб зернятка у салаті виглядали гарними та блискучими, я завжди промиваю квасолю під проточною водою. Також разом з розсолом вимиються дрібні частинки квасолі.
Тож відкриваємо кришку, весь маринад з банки зливаємо, а квасолю висипаємо на друшляк та гарненько промиваємо під краном. Трохи зачекаємо, доки стече зайва вода.
А ми займемося іншими продуктами.
Беремо свіжий огірок (вага приблизно 200 – 250 грамів), добре вимиваємо його, далі нарізаємо соломкою або кубиками. Я найчастіше тру огірки на спеціальній овочевій тертці, соломка виходить рівна та гарна.
Напівкопчену ковбасу звільняємо від упаковки та також нарізаємо соломкою. Для салату нам потрібно взяти 200 грамів ковбаси.
Тепер потрібно взяти 30 грамів пера зеленої цибулі та нарізати дрібними шматочками.
Підготовлені продукти перекладаємо у глибоку тарілку.
Ретельно перемішуємо.
Хочу порадити одразу не використовувати весь салат, адже він дуже ситний. Візьмемо половину підготовлених інгредієнтів, додамо сіль та майонез та подамо в салатнику до столу. А другу частину відправимо холодильник, щоб пізніше з’їсти її свіжозаправленою. Та пам’ятайте, що нарізані салати можна зберігати в холоді не більше 24 годин.
Як бачите, салат з червоної консервованої квасолі, копченої ковбаси, свіжого огірка та зеленої цибулі зробити дуже просто. Він не тільки дуже смачний та ситний, але й прикрасить святковий стіл.