Смачний рибний салат з рисом, яйцем і солоною скумбрією

Багато хто вже знайомий з рецептом як посолити скумбрію в цибулинні, тому варто взяти на замітку ще й дуже смачний рибний салат з рисом і яйцем. Його дуже добре готувати зимою, тому що він ситний і має багато калорій, які так потрібні в холодну пору року, щоб зігрітися. Детальний рецепт супроводжують покрокові фото, тому виконуючи всі поради з легкістю вдасться приготувати цю смакоту.

Складники:

  • 1 скумбрія, засолена в цибулинні;
  • 100 грамів рису;
  • 2 варені яйця;
  • 30 грамів твердого сиру;
  • по 150 грамів майонезу та сметани;
  • чорний перець мелений;
  • 2-3 пера зеленої цибулі;
  • сіль.

Як зробити рибний салат з рисом і яйцем

Спочатку, необхідно відварити правильно рис, щоб він вийшов розсипчастим і рисові зерна не липнули одне до одного.

Салат з рисом і скумбрією

Для цього салату знадобиться одна скумбрія, засолена в цибулинні в домашніх умовах. Хоча, можна використати й куплену рибу гарячого копчення. Результат все одно буде дуже смачним. Скумбрію необхідно нарізати й відправити до рису.

Рибний салат з рисом, яйцем і солоної скумбрією

Потім, подрібнити варені яйця та також додати до салату. Для цього можна скористатися спеціальним інструментом (як на фото).

Салат з рисом і скумбрією

Твердий сир потрібно натерти на великій тертці та додати до всіх складників простого салату з риби.

Салат з рисом і скумбрією

Потім, посипати рибний салат зеленою цибулькою, посолити, поперчити та заправити сумішшю сметани з майонезом.

Рибний салат з рисом, яйцем і солоної скумбрією

Ця страва, насамперед, викликає асоціацію новорічного салату, але смачний рибний салат з рисом і скумбрією домашнього приготування може стати прикрасою будь-якого святкового столу.

Рибний салат з рисом, яйцем і солоної скумбрією

Тому, мати під руками цей простий рецепт салату необхідно всім господиням. З його допомогою легко створити радісну апетитну атмосферу за святковим, чи навіть “буденним” столом.