Смачний рулет в курячій шкірці з начинкою з субпродуктів і пшона

Якщо, готуючи курку, ви викидали її шкірку, то раджу припинити це робити!  Адже завдяки їй можна приготувати чудову закуску: фаршировані рулетики. 

Начинки для рулетиків можуть бути різними. Я ж хочу поділитися рецептом рулетів у курячій шкірі із начинкою з пшона, моркви та курячих субпродуктів. Ви здивуєтеся наскільки смачною виходить ця страва при такому мінімальному продуктовому наборі.

Тож, ознайомтеся з переліком інгредієнтів і здивуйте своїх рідних цією цікавою та смачною стравою.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Інгредієнти:

  • шкіра куряча (великі шматки) – 3 шт.;
  • курячі субпродукти – 150 г;
  • олія соняшникова – 40 г;
  • одна велика морквина;
  • пшоно – 50 г;
  • сіль за смаком.

Як приготувати рулетики в курячій шкірі з пшоном і потрошками

Варимо пшоно на воді.

Пшоно на воді

Очищену моркву натираємо на крупній тертці.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Пасеруємо моркву на розігрітій олії до появи золотавого кольору.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Поки морква готується, дрібно нарізаємо курячі сердечка та печінку.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Додаємо субпродукти до моркви й обсмажуємо усе разом до готовності на малому вогні, не забуваючи помішувати.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Якщо начинка починає підгоряти, додайте декілька столових ложок води.

Наша начинка готується, а ми ти часом підготуємо курячі шкірки.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Курячу шкіру миємо, сушимо за допомогою паперового рушника й кладемо на робочу поверхню зовнішньою стороною донизу й посипаємо сіллю.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Готову моркву та субпродукти змішуємо з вареним пшоном і солимо.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Викладаємо невелику кількість начинки на шкірку й формуємо рулетик.  Чимось це нагадує приготування голубців.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Щоб рулетики зберегли форму під час випікання, потрібно загорнути кожен з них фольгою. Випікати курячі рулетики з начинкою ми будемо або у спеціальній формі, або просто на застеленому фольгою деку.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Готуються рулетики у духовці протягом 30 хвилин на середньому вогні.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Через пів години фольгу потрібно зняти, скріпити рулетики зубочистками (як на фото) і випікати у духовці ще 5 хвилин до появи рум’яної шкірочки.

Смачний рулет в курячій шкірі з начинкою

Наші фаршировані рулетики у курячій шкірці готові.  Тільки погляньте які вони апетитні!  Дуже шкода, що фотографії не передають цей неймовірний аромат!

Готуйте й смакуйте із задоволенням!