Торт кабачковий з прошарком з морквини з часничком – це цікава гостра страва, яка точно буде смакувати любителям кабачків.
Інгредієнти: Базилік, Борошно, Кабачки, Майонез, Морква, Плавлений сир, Помідори, Рослинна олія, Сіль, Сметана, Часник, Яйце
Для її приготування треба взяти:
- кабачки 3 середні штуки (приблизно 1 кілограм);
- яйця 4 штуки;
- борошно 150 грамів;
- сіль;
- щіпка сухого базиліка;
- морква 0,5 кілограма;
- олія;
- майонез або сметана 100 грамів;
- помідори 2 штуки;
- плавлений сир 100 грамів;
- часник 3 зубки.
Як приготувати торт з кабачків
Промийте молоді плоди та натріть на дрібній тертці.
Далі лишіть на 10 хвилин і відіжміть, щоб пішла зайва рідина.
Додайте яйця та борошна в кабачки, щоб вийшла однорідна маса, що схожа на густу сметану.
Тепер розігрійте на пательні олію, викладіть кабачкові млинці та обсмажте з двох сторін.
Млинці мають зарум’янитися з обох боків.
Як зробити начинку для овочевого торта
Моркву натріть на тертці, підсмажте до золотистого кольору, остудіть, додайте майонез та подрібнений часник.
Збираємо торт
Намажте начинку на кожен млинець, накрийте наступним коржем. На верхній корж натріть плавлений сирок, прикрасьте часточками помідора.
Подавати страву треба порізаною на шматочки.
Начинку можна зробити не тільки з моркви, а й з грибів, фаршу.
Експериментуйте та смакуйте!