Смачний овочевий торт з кабачків з морквяною начинкою

Торт кабачковий з прошарком з морквини з часничком – це цікава гостра страва, яка точно буде смакувати любителям кабачків.

Для її приготування треба взяти:

  • кабачки 3 середні штуки (приблизно 1 кілограм);
  • яйця 4 штуки;
  • борошно 150 грамів;
  • сіль;
  • щіпка сухого базиліка;
  • морква 0,5 кілограма;
  • олія;
  • майонез або сметана 100 грамів;
  • помідори 2 штуки;
  • плавлений сир 100 грамів;
  • часник 3 зубки.

Як приготувати торт з кабачків

Промийте молоді плоди  та натріть на дрібній тертці.

натертий кабачок

Далі лишіть на 10 хвилин і відіжміть, щоб пішла зайва рідина.

Додайте яйця та борошна в кабачки, щоб вийшла однорідна маса, що схожа на густу сметану.

кабачкової тісто

Тепер розігрійте на пательні олію, викладіть кабачкові млинці та обсмажте з двох сторін.

кабачковий млинець

Млинці мають зарум’янитися з обох боків.

гоготовие кабачкові млинці

Як зробити начинку для овочевого торта

Моркву натріть на тертці, підсмажте до золотистого кольору, остудіть, додайте майонез та подрібнений часник.

морквяна начинка

Збираємо торт

Намажте начинку на кожен млинець, накрийте наступним коржем. На верхній корж натріть плавлений сирок, прикрасьте часточками помідора.

кабачковий торт

Подавати страву треба порізаною на шматочки.

шматок овочевого торта

Начинку можна зробити не тільки з моркви, а й з грибів, фаршу.

Експериментуйте та смакуйте!