Про користь сиру можна розповідати досить довго та й про це вже дуже давно всі знають. Тому, краще ознайомитись зі смачним рецептом сирників, який дещо відрізняється від традиційного. Головною родзинкою є гармонійне поєднання сиру та кориці з ваніллю. Готувати такі сирники досить просто, особливо, озброївшись покроковим фото-рецептом.
Інгредієнти: Борошно пшеничне, Ваніль, Кориця (мелена), Крупа манна, Рослинна олія, Сир, Цукор, Яйце
Складники:
- 350 грамів сиру (середньої жирності);
- 1 куряче яйце;
- 3 ст. л. пшеничної муки в/с;
- 2-3 ст. л. манки;
- 3 ст. л. цукру;
- третина ч. л. меленої кориці;
- ваніль (на кінчику ножа);
- 2 ст. л. рослинної олії, що не має запаху.
Як приготувати сирники на сковороді
Для початку, слід підготувати всі потрібні компоненти та кухонний комбайн чи блендер.
У чашу кухонного комбайна треба помістити сир, дуже добре якщо він домашній, у нього неабиякий смак та ідеальна зернистість.
Туди ж варто додати цукор, яйце, манку, попередньо просіяну муку (1 ст. л.), корицю та ваніль.
Після цього, потрібно ввімкнути комбайн чи блендер, вони повинні працювати на максимальній потужності. У результаті має утворитися однорідна маса.
Потім, готову основу для сирників слід з допомогою ложки переміщати в пшеничне борошно (вистачить 2 ст. л.). Їх варто добре обваляти, сформувати кульки й приплюснути, щоб вийшла класична форма сирників.
Смажити сирники потрібно на розігрітій сковороді на рослинній олії без запаху.
Готуватися вони мають на середньому вогні, щоб добре просмажилась серединка десерту. На кожну зі сторін знадобиться, десь, по 4 хвилини. Готові рум’яні сирники необхідно розмістити на кухонному паперовому рушнику, щоб позбутися зайвого жиру.
Перед подачею на стіл, смачні сирники можна посипати цукровим піском і прикрасити сметаною. Це класика.
Але також відмінним доповненням може бути варення чи розтоплений шоколад. Все залежить від смакових вподобань.