Смачний повноцінний сніданок зранку, є запорукою успішного й продуктивного робочого дня. Більшості не вистачає часу щоб поснідати, а даремно.
Інгредієнти: Батон, Вершкове масло, Зелена цибуля, Молоко, Сир тертий, Сіль, Яйця
Кухня: Французька кухня
Існує легкий спосіб приготувати з батона на сніданок смачні сирні грінки, від яких важко відмовитись. Спробувавши їх з ароматною кавою чи чаєм, захочеться відчувати подібну насолоду смаку щоранку. Покрокові рекомендації, оформлені фотографіями, допоможуть швидко й правильно приготувати смачні гарячі грінки на сніданок.
Складники:
- 6 шматків нарізаного батона;
- 2 яйця;
- 6 ст. л. молока;
- вершкове масло;
- 20 грамів твердого сиру;
- сіль;
- 2-4 пера зеленої цибулі.
Як посмажити грінки з батона з яйцем і молоком
Для початку, необхідно підготувати яєчно-молочну суміш для грінок (їх потрібно просто збити разом).
Для цього слід скористатися вінчиком. Масу потрібно посолити й збивати до однорідного стану.
Потім, необхідно кожен зі шматочків батона обмокнути в яєчно-молочній суміші з усіх боків (як на фото).
Після цього, відправити їх на розігріту сковороду й смажити грінки на вершковому маслі.
Шматочки батона повинні набути золотистого кольору з обох сторін.
Готові грінки ще в гарячому вигляді слід викласти на тарілки й посипати тертим сиром і зеленню цибулі. Чашка запашної кави або чаю разом з грінками стануть ідеальним смачним сніданком.
Смачні грінки з батона з яйцем, молоком і сиром обов’язково сподобаються, навіть, дітям, які часто відмовляються їсти зранку.
Варто спробувати приготувати на сніданок смачні, гарячі й ароматні сирні грінки з батона за цим рецептом, щоб переконатися в тому, що це неймовірно смачно.