Гості на порозі, а подати на стіл нічого? Раджу тримати на такий випадок готові тарталетки. Магазинні чи власного виробництва – це не принципово. Закуска з тарталеток готується досить швидко, а фоторецепт начинки я підготувала й досить детально розписала. Тому, у вас усе вийде. Готувати ми будемо тарталетки з яйцями та плавленим сирком. Виходить досить легка і водночас поживна закуска.
Інгредієнти: Майонез, Маслини, Огірок, Плавлений сир, Тарталетки, Часник, Яйце
Підготуємо інгредієнти:
- 3 яйця;
- 2 плавлених сирки без добавок та ароматизаторів;
- 2 зубчики часнику;
- чорні маслини;
- майонез;
- тарталетки;
- огірок – свіжий або консервований.
Як начинити тарталетки гострою сирною начинкою
Для початку нам потрібно підготувати тарталетки. Я рекомендую брати з пісочного тіста. Вони, на відміну від вафельних, і смак мають, і від начинки не розмокнуть. Тарталетки можна замінити хлібом для приготування тостів і зробити з нього грінки. Як варіант, грінки можна купити в магазині.
Готуємо начинку.
Варимо яйця протягом 7-8 хвилин, охолоджуємо у крижаній воді, чистимо й натираємо на тертці.
Потім натираємо плавлені сирки. Я рекомендую брати сирки середньої твердості, тоді вони не перетворяться на однорідну масу під час натирання.
Додаємо дрібно натертий або вичавлений часник.
Заправляємо начинку майонезом і ретельно перемішуємо.
Сіль та перець додаємо за власним смаком.
Начиняємо тарталетки. На дно викладаємо кільця огірків.
Далі – начинку з сиру та яйця.
Потім викладаємо маслини у формі візерунків. Маслини можна замінити на моркву або мариновані печериці. На фото нижче я пропоную власні варіанти декору тарталеток.
Як бачите, готова закуска не лише виглядає святково, а й дуже швидко готується.
Я впевнена, що ці смачні тарталетки чудово прикрасять ваш святковий стіл!