У щоденному меню, крім перших та других страв, часто існують швидкі перекуси. Багато хто, щоб швиденько підкріпитися, купує прямо на вулиці хот-доги, різні пиріжки, чебуреки або бутерброди. Я думаю, Ви згодні зі мною, що вулична їжа може бути зроблена з неякісних продуктів та може бути небезпечною для організму. Коли готуємо в домашніх умовах, ми впевнені у свіжості продуктів, також страви домашнього приготування завжди смачніші. Сьогодні в меню один з варіантів швидкої їжі – смачні рум’яні сосиски в дріжджовому тісті, обсмажені на сковороді. Пропоную Вам спробувати мій домашній рецепт, а покроково відзняті фото допоможуть не упустити жодної деталі приготування.
Інгредієнти: Здобне дріжджове тісто, Рослинна олія, Сосиски
Щоб приготувати смачний перекус, потрібно: домашнє дріжджове тісто та звичайні молочні сосиски.
Як приготувати сосиски в тісті на сковороді
Робочу поверхню стола присипаю борошном, кладу тісто (його теж притрушую борошном) та розкочую у прямокутник довжиною, приблизно, 30 сантиметрів.
Нарізаю його вздовж смужками шириною 5 сантиметрів.
Далі формую заготовку. Сосиску викладаю на краєчок смужки та повністю загортаю її в тісто по спіралі. Для краси виробу защипую кінчик тіста.
Таким же способом «одягаю» всі сосиски. Викладаю їх на гарячу сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажую, як пиріжки.
З усіх сторін обсмажую до гарного золотавого кольору.
В результаті у мене вийшли ось такі чудові та рум’яні, дуже смачні смажені сосиски в тісті.
Подавати такий перекус можна з будь-яким напоєм, та я вважаю, що найкраще вони смакують з гарячим чаєм або з овочевим чи томатним соком.
Швидких та смачних Вам перекусів!