Смачні сосиски в тісті на сковороді

У щоденному меню, крім перших та других страв, часто існують швидкі перекуси. Багато хто, щоб швиденько підкріпитися, купує прямо на вулиці хот-доги, різні пиріжки, чебуреки або бутерброди. Я думаю, Ви згодні зі мною, що вулична їжа може бути зроблена з неякісних продуктів та може бути небезпечною для організму. Коли готуємо в домашніх умовах, ми впевнені у свіжості продуктів, також страви домашнього приготування завжди смачніші. Сьогодні в меню один з варіантів швидкої їжі – смачні рум’яні сосиски в дріжджовому тісті, обсмажені на сковороді. Пропоную Вам спробувати мій домашній рецепт, а покроково відзняті фото допоможуть не упустити жодної деталі приготування.

Щоб приготувати смачний перекус, потрібно: домашнє дріжджове тісто та звичайні молочні сосиски.

Сосиски в тісті.

Як приготувати сосиски в тісті на сковороді

Робочу поверхню стола присипаю борошном, кладу тісто (його теж притрушую борошном) та розкочую у прямокутник довжиною, приблизно, 30 сантиметрів.

Сосиски в тісті.

Нарізаю його вздовж смужками шириною 5 сантиметрів.

Сосиски в тісті.

Далі формую заготовку. Сосиску викладаю на краєчок смужки та повністю загортаю її в тісто по спіралі. Для краси виробу защипую кінчик тіста.

Сосиски в тісті.

Таким же способом «одягаю» всі сосиски. Викладаю їх на гарячу сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажую, як пиріжки.

Сосиски в тісті.

З усіх сторін обсмажую до гарного золотавого кольору.

Сосиски в тісті.

В результаті у мене вийшли ось такі чудові та рум’яні, дуже смачні смажені сосиски в тісті.

Сосиски в тісті

Подавати такий перекус можна з будь-яким напоєм, та я вважаю, що найкраще вони смакують з гарячим чаєм або з овочевим чи томатним соком.

Швидких та смачних Вам перекусів!