Різотто в мультиварці з овочами – дуже проста і смачна страва, яку може приготувати кожен. І зараз ми розкажемо, як це зробити.
Інгредієнти: Баклажани, Болгарський перець, Брокколі, Індичка, Квасоля спаржева, Корінь селери, Морква, Помідори чері, Рис, Рослинна олія, Сіль, Спеції, Цибуля, Часник
Кухня: Італійська кухня
Окрім овочів треба взяти рис басматі або довгозернистий і м’ясо, яке вам до вподоби.
Якщо м’ясо і бульйон приготовлені заздалегідь, то на приготування власне різотто потрібно хвилин 40-45.
Спочатку підготуйте овочі. Вам потрібні свіжі цибуля, морква і коріння селери, сушені болгарський перець та баклажани. Спаржева квасоля, капуста броколі і помідори черрі можуть бути як свіжими, так і мороженими. Якщо надворі літо, то можете брати лише свіжі овочі.
Цибулю, моркву і селеру поріжте соломкою, перець і баклажани замочіть в теплій кип’яченій воді.
У чашу мультиварки (або в казан) налийте кілька столових ложок олії, нагрійте, додайте цибулю, моркву і селеру. Закрийте кришкою та смажте протягом 10-ти хвилин.
Далі додайте м’ясо, порізане на шматки і продовжіть смажити. Якщо ви використали сире м’ясо, тоді спочатку його обсмажте окремо, а лише потім ріжте і додавайте до страви та смажте все разом.
Ще через 10 хвилин, не розморожуючи, додайте квасолю, броколі і помідори, перець і баклажани разом з водою, в якій вони відмокали. Після цього готуйте страву під закритою кришкою ще 5 хвилин.
В різотто рису має бути стільки ж , скільки і овочів. Тому вам знадобиться склянка рису. А також сіль і прованські трави, щоб зробити страву ароматною.
Спочатку додайте рис.
Далі налийте бульйон, посоліть, додаємо прянощі, доведіть до кипіння. Якщо ви робите в казані, то зменшіть вогонь до мінімуму. А якщо в мультиварці – перемкніть її на режим “Плов” чи “Крупа” і готуйте протягом 15-25 хвилин. Час приготування залежить від сорту рису.
В кінці додайте пару зубчиків часнику та суміш трав і приправ до м’яса.
Ось і все, ваше смачне різотто готове.
Ця смачна і дієтична страва точно сподобається вам та вашим близьким.
Готуйте низькокалорійне різотто та будьте стрункими і їжте тільки смачні страви.