Смажена картопля з цибулею – це дуже проста страва, але щоб вона вийшла смачною, необхідно знати про деякі нюанси її приготування. Зараз ми з вами поділимося секретом смаження ідеальної картоплі з цибулькою.
Інгредієнти: Картопля, Коріандр мелений, Олія рослинна, Перець чорний мелений, Сіль морська, Цибуля ріпчаста
Вам треба взяти наступні інгредієнти:
- картопля – 5-6 штук;
- коріандр – 1/3 чайної ложки;
- перчик чорний мелений – 1/4 чайної ложки;
- сіль морська – 1 чайна ложка;
- цибуля ріпчаста – 1 штука;
- олія соняшникова (оливкова) – 2 столових ложки.
Як правильно смажити картоплю з цибулею на сковороді
Спочатку почистіть картоплю та поріжте так, як вам подобається. Доки ви цим займаєтесь – розігрійте на пательні олію. Можете брати або соняшникову, або оливкову. Головне, щоб вона не мала запаху. Викладіть картоплю на пательню.
Далі посипте картоплю меленим коріандром, морською сіллю і чорним меленим перцем. Добре все перемішайте та обсмажте.
Тим часом почистіть та поріжте цибулю.
Додайте до картоплі і смажте все разом.
А потім вимкніть вогонь та лишіть картоплю в пательні ще мінімум на 5 хвилин, а можна і на більше часу. Так вона дійде і стане дуже ароматною.
Ось і все, картоплю пора подавати до столу. За цим рецептом можна робити цей гарнір навіть до свята. Вашим гостям сподобається, будьте впевнені.