Смак сирної начинки для млинців переважно залежить, звичайно ж, у першу чергу від сиру. Тому вибирати його слід дуже ретельно. Найкращим для цього вважається домашній сир з ароматом вершків і незвичайним смаком.
Інгредієнти: Ваніль, Згущене молоко, Ківі, Сир, Сметана, Цукор
Якщо використовувати магазинний сир, то він повинен мати зернисту структуру та мінімальний термін зберігання, який вказаний на упакуванні. Щоб начинка вийшла соковитою та солодкою, до сиру необхідно додати: згущеного молока, сметани та цукру. Солодкі компоненти ідеально поєднуються з приємним кислим смаком ківі, а аромат ванілі неодмінно зачарує всіх. Покроковий рецепт із фотографіями стане в пригоді під час приготування смачної сирної начинки.
Складники:
- 150 грамів сиру (середньої жирності);
- 1 ст. л. згущеного молока;
- 1 ст. л. сметани (20% жирності);
- 1-2 ст. л. цукру;
- 1 крапля ванільної есенції;
- 1 ківі.
Як приготувати начинку з сиру та ківі для млинців
Щонайперше, потрібно в зручній невеликій посудині з’єднати сир із цукром. Додати згущене молоко та сметану. Вибирати всі молочні складники слід дуже старанно, тому що це є запорукою якісної корисної та смачної страви. Найкраще, звичайно ж, якщо є можливість готувати з домашніх продуктів.
Капнувши краплину ванільної есенції, усі компоненти необхідно перемішати до однорідного стану. В сирній начинці з домашнього продукту добре відчуватиметься зернистість. Тому, якщо комусь такий смак не подобається, то масу можна збити в блендері до однорідності, в іншому випадку все просто потрібно ретельно перемішати.
Ківі (його можна замінити будь-якими улюбленими фруктами) слід почистити та нарізати на невеликі шматки, як на фото. Смак ківі найкраще з усіх плодів підкреслює смак сирної начинки. Сир і ківі відмінно доповнюють одне одного ще й за відтінком.
Після цього, готову сирну начинку та нарізку ківі залишається лише загорнути в млинці. Для такої начинки найчастіше печуть млинці на кефірі з дірочками або тонкі на основі кислого молока.
Способів загортання начинки є дуже багато, але найчастіше загортають рулетиками. Для цього сирну начинку необхідно розмістити в центрі млинця, зверху посипати її шматками ківі й сформувати рулет, таким чином, щоб начинка залишалася посередині.
Потім, млинцевий рулетик слід нарізати невеликими шматками й подавати на стіл. Перед подачею їх можна посипати цукровою пудрою, какао-порошком або полити згущеним молоком. Презентувати десертну страву можна шматками ківі.
Дуже гарно виглядає, якщо начинку з сиру розмістити у верхній частині млинця та скласти його конвертиком. До таких фаршированих млинців можна подати сметану, а зверху притрусити їх цукровим піском.
Цей покроковий рецепт із фото допоможе легко та просто здивувати присутніх за столом смачними, корисними та красивими млинцями з сирною начинкою та ківі.