Смачна начинка з сиру та ківі для млинців

Смак сирної начинки для млинців переважно залежить, звичайно ж, у першу чергу від сиру. Тому вибирати його слід дуже ретельно. Найкращим для цього вважається домашній сир з ароматом вершків і незвичайним смаком. 

Якщо використовувати магазинний сир, то він повинен мати зернисту структуру та мінімальний термін зберігання, який вказаний на упакуванні. Щоб начинка вийшла соковитою та солодкою, до сиру необхідно додати: згущеного молока, сметани та цукру. Солодкі компоненти ідеально поєднуються з приємним кислим смаком ківі, а аромат ванілі неодмінно зачарує всіх. Покроковий рецепт із фотографіями стане в пригоді під час приготування смачної сирної начинки.

Складники:

  • 150 грамів сиру (середньої жирності);
  • 1 ст. л. згущеного молока;
  • 1 ст. л. сметани (20% жирності);
  • 1-2 ст. л. цукру;
  • 1 крапля ванільної есенції;
  • 1 ківі.

Як приготувати начинку з сиру та ківі для млинців

Щонайперше, потрібно в зручній невеликій посудині з’єднати сир із цукром. Додати згущене молоко та сметану. Вибирати всі молочні складники слід дуже старанно, тому що це є запорукою якісної корисної та смачної страви. Найкраще, звичайно ж, якщо є можливість готувати з домашніх продуктів.

Смачна сирна начинка для млинців

Капнувши краплину ванільної есенції, усі компоненти необхідно перемішати до однорідного стану. В сирній начинці з домашнього продукту добре відчуватиметься зернистість. Тому, якщо комусь такий смак не подобається, то масу можна збити в блендері до однорідності, в іншому випадку все просто потрібно ретельно перемішати.

Смачна начинка з сиру і ківі для млинців

Ківі (його можна замінити будь-якими улюбленими фруктами) слід почистити та нарізати на невеликі шматки, як на фото. Смак ківі найкраще з усіх плодів підкреслює смак сирної начинки. Сир і ківі відмінно доповнюють одне одного ще й за відтінком.

Смачна начинка з сиру і ківі для млинців

Після цього, готову сирну начинку та нарізку ківі залишається лише загорнути в млинці. Для такої начинки найчастіше печуть млинці на кефірі з дірочками або тонкі на основі кислого молока.

Способів загортання начинки є дуже багато, але найчастіше загортають рулетиками. Для цього сирну начинку необхідно розмістити в центрі млинця, зверху посипати її шматками ківі й сформувати рулет, таким чином, щоб начинка залишалася посередині.

Начинка з сиру і ківі для млинців

Потім, млинцевий рулетик слід нарізати невеликими шматками й подавати на стіл. Перед подачею їх можна посипати цукровою пудрою, какао-порошком або полити згущеним молоком. Презентувати десертну страву можна шматками ківі.

Сирна начинка для млинців з ківі

Дуже гарно виглядає, якщо начинку з сиру розмістити у верхній частині млинця та скласти його конвертиком. До таких фаршированих млинців можна подати сметану, а зверху притрусити їх цукровим піском.

Цей покроковий рецепт із фото допоможе легко та просто здивувати присутніх за столом смачними, корисними та красивими млинцями з сирною начинкою та ківі.