Запечена з сиром та грибами картопля – це неймовірно смачно. А рецепт приготування цієї страви дуже простий. Зараз ми ним з вами поділимося.
Інгредієнти: Гриби, Картопля, Перець чорний мелений, Сир, Сіль, Сметана, Цибуля
Отже, щоб зробити ароматну картоплю, необхідно взяти:
- картопля 1 кілограм;
- гриби 0,5 кілограма;
- цибуля 200 грамів;
- сметана 250 грамів;
- сир 150 грамів;
- чорний перець, сіль.
Як запекти картоплю з грибами і сиром в духовці
Картоплю необхідно почистити та нарізати тонкою соломкою.
Змішайте картоплю зі сметаною, додайте сіль та перець.
Гриби наріжте середніми шматочками, також посоліть і поперчіть.
Цибулю наріжте тонкими півкільцями.
Викладіть шар картоплі, шар грибів, шар цибулі. Потім знову шар картоплі, грибів, цибулі. Робіть так, доки не закінчаться продукти.
Закрийте форму фольгою та запікайте 40 хвилин. За 5 хвилин до кінця приготування зніміть фольгу, посипте тертим сиром. І поверніть назад в духовку, щоб сир зарум’янився.
Смачного!