Спробувавши приготувати цей рецепт один раз, Ви будете повертатися до нього знову і знову навіть якщо Ви і не ласун. Цедра і родзинки, вимочені в ромі, надають горіховій начинці вишуканий смак, а вершки, роблять її по-справжньому ніжною. Запрошую всіх приготувати просту і смачну начинку з горіхів разом зі мною.
Інгредієнти: Апельсинова цедра, Вершки, Горіхи, Кориця мелена, Родзинки, Ром, Цукор
Інгредієнти для солодкої начинки:
- горіхи волоські (мелені) – 180 грам;
- цукор – 120 гр;
- вершки – 100 гр;
- ром – 50 мл;
- цедра апельсинова (зацукрована) – 20 грам;
- родзинки – 40 гр;
- кориця мелена (на розсуд господині) – щіпку.
Як приготувати горіхову начинку
За 24 години до приготування горіхової начинки для млинців нам необхідно дрібно нарізану цедру апельсина і родзинки помістити в тару, яка герметично закривається (скляний судок з кришкою) і залити ромом.
На наступну добу потрібно вершки закип’ятити і додати в них цукор, волоські горіхи (крупно змелені), щіпку кориці, цедру апельсина і родзинки вийняті з рому.
Далі, продовжуємо теплову обробку начинки ще 1-2 хвилини. Вона повинна за цей час дійти до стану не однорідної пюреобразной маси.
Потім, солодка начинка з горіхів знімається з вогню і потрібно дочекатися коли вона повністю охолоне. В остилу суміш необхідно влити ром, який залишився після замочування родзинок і цедри і добре перемішати до однорідності смаку.
На цьому, ніжна і смачна горіхова начинка готова. Тепер, пошвидше наповнюйте нею млинці і подавайте до столу.