Слойки з м'ясом з готового листкового тіста - смачні та повітряні листкові булочки

Слойки з м’ясом з готового листкового тіста – смачні та повітряні листкові булочки

Готове листкове тісто може виручити вас і коли до вас несподівано завітали гості, і коли швидко хочеться спекти щось смачне. З нього виходять дуже смачні повітряні слойки з начинкою, тим паче що клопоту з їх приготуванням дуже мало. Начинку для таких листкових булочок вибирайте на свій смак: гриби, м’ясо, ягоди або сир.

Тільки вчора робила слойки з м’ясом з готового листкового тіста вдома і спеціально для вас зробила фотографії усього процесу приготування. Така випічка ідеальна як замісник хлібу до бульйону чи супу.

Перелік необхідних продуктів:

– 400 грамів листкового тіста;
– 200 грамів любого м’ясного фаршу;
– 0,5 чайної ложки солі;
– спеції – за смаком;
– соняшникова олія;
– борошно.

Як приготувати слойки з м’ясом з готового листкового тіста

Листкове тісто можна купити без проблем у кожному магазині, воно продається у замороженому вигляді. Зробити його придатним для використання дуже просто: треба притрусити робочу поверхню борошном та розкласти тісто. Приблизно через 40 хвилин з ним вже можна буде працювати.

Щоб прискорити процес, фарш можна також взяти готовий. Додаємо до нього улюблені спеції, я віддаю перевагу чорному перцю, коріандру. Додаємо солі та ретельно перемішуємо. Щоб зробити фарш більш соковитим, до нього можна додати пару столових ложок води.

Слойки з м'ясом з готового листкового тіста

Для початку стіл притрушуємо борошном та викладаємо на нього тісто.

Слойки з м'ясом з готового листкового тіста

Тісто розкочуємо у тонкий квадратний пласт.

Слойки з м'ясом з готового листкового тіста

Фігурним ножем ділимо його на чотири однакові частини.

Слойки з м'ясом з готового листкового тіста

На кожен окремий квадрат викладаємо по одній столовій ложці начинки.

Складаємо квадрати так, щоб з них вийшли трикутники. По краю треба пройтись зубчиками виделки. Як це має виглядати, видно на фото.

Слойки з м'ясом з готового листкового тіста

На деко для випікання викладаємо пергамент, змащуємо його олією і відправляємо туди наші слойки. Змащуємо вироби яєчним білком.

Слойки з м'ясом з готового листкового тіста

Коли температура у духовці буде приблизно 180 градусів, слойки можна ставити випікатись. Знадобиться приблизно 20 хвилин, за цей час слойки стануть золотистими.

Ароматні та привабливі слойки миттю зберуть рідних за одним столом, адже це дуже смачно.

Слойки з м'ясом з готового листкового тіста

Соковита начінка та листкове тісто буквально тануть у роті! Немає нічого простішого, ніж приготувати повітряні слойки з м’ясною начинкою. Виглядає випічка дуже привабливо, навіть у розрізі.

Слойки з м'ясом з готового листкового тіста

Відео-рецепти слойки з м’ясом з готового листкового тіста

Смачні слоєні булочки та пиріжки з м’ясом готувати та оформляти по різному, у кожного кулінара є свої секрети. Відео-рецепти запропоновані нижче, дозволять кожний раз змінювати не тільки оформлення, але і смак листкової випічки швидкого приготування.

Перший відео-рецепт – соковиті м’ясні слойки. Чудове поєднання хрусткого тіста з соковитим м’ясом нікого не залишать байдужим. Готуються при мінімальних затратах, буквально, за 20 хвилин. І головне, вони смачні як гарячі, тільки з духовки, так і не потребують розігріву на наступний день, коли охолонуть.

Дуже смачні та оригінально оформлені слойки з м’ясом.

Хрусткі конвертики з листкового тіста.

Ці швидкі пиріжки з м’ясом аля-самса виходять гарні, хрусткі і дуже соковиті, спробуйте приготувати ви не пошкодуєте.

Випічка з листкового тіста дуже смачна, але не кожна господиня любить та вміє замішувати листкове тісто. Готове заморожене тісто з магазину – це проста можливість готувати повітряні слойки з м’ясом швидко та без особливої метушні.

Спробуйте самі!