Крабовий салат з кукурудзою і яйцем – це один з найшвидших та найпростіших видів страви, які можна подати на святковий стіл та бути впевненими, що гості лишаться задоволеними. В цей варіант салату входить мінімальна кількість інгредієнтів, а страва виходить дуже смачною.
Інгредієнти: Зелень, Консервована кукурудза, Крабові палички, Майонез, Свіжі огірки, Сіль, Цибуля, Яйця
Для приготування візьміть:
- яйця – 4 штуки;
- крабові палички – 200 грамів;
- свіжі огірки – 2 штуки;
- кукурудза консервована – 1 баночка;
- цибуля – 1 штука;
- зелень, сіль і майонез – за смаком.
Як приготувати крабовий салат з кукурудзою і яйцем
Спочатку треба зварити в круту яйця. Потім дати їм вихолонути, почистити та натерти на крупній тертці.
Далі візьміть свіжі крабові палички та поріжте їх тонкою соломкою. Важливо, щоб вони були приблизно одного розміру з натертими яйцями.
Далі відкрийте баночку кукурудзи, старайтеся обрати смачну та соковиту. Злийте з неї рідину, лишіть зернятка трохи обсохнути та додайте салат.
Щоб салат вийшов більш свіжий та ніжний – додайте в нього свіжий огірок, порізаний дрібною соломкою.
І, звісно ж, не забудьте про цибульку. Вона додасть гостроти та прекрасно смакуватиме в такому салаті. Цибулю теж треба нарізати соломкою.
В кінці додайте трохи подрібненої зелені, все перемішайте і заправте салат тим, що вам подобається. Це може бути майонез, сметана чи йогурт без ароматизаторів та підсолоджувачів.
Зверху можна прикрасити салат зеленню та смужками майонезу, і подати до столу.
До речі, також можна зробити крабовий салат з рисом. Він є більш ситним і також дуже смачним. Тож обирайте той варіант, що вам подобається і насолоджуйтеся.