Салати можна приготувати з усім, навіть з салом. Пропонуємо вам рецепт швидкого салату з салом і свіжими овочами. Така страва є одночасно легкою, ситною та вітамінною.
Інгредієнти: Болгарський перець, Зелень, Лимонний сік, Помідори чері, Рослинна олія, Сало солоне, Свіжий огірок, Селера, Сир пармезан, Соєвий соус
Для приготування страви треба взяти:
- 100 грамів солоного сала;
- 100 грамів перцю болгарського;
- 70 грамів селери;
- 100 грамів огірка свіжого;
- 5-7 помідорів чері;
- пучок зелені;
- заправку для салату;
- сир пармезан.
Як зробити салат з салом швидко і смачно
Для салату можна брати солоне або копчене сало з м’ясними прожилками. Головне, не брати пересолене. До речі, найсмачнішою страва виходить з копченим салом.
Огірок кладеться в салат, щоб він став ніжнішим та свіжішим. Для цієї страви огірок треба нарізати тонкою соломкою.
Також поріжте кружальцями корисне і смачне стебло селери.
Ще треба взяти яскраву болгарську перчину, порізати соломкою і додати до інших інгредієнтів.
Помідори чері необхідно нарізати на четвертинки.
Далі зробіть заправку. Для цього треба поєднати олію, соєвий соус та лимонний сік.
Налийте заправку в салат, покришіть зелень та зверху присипте страву тертим пармезаном. Ось і все, цікавий і легкий салат готовий.
Таку страву ніколи не соромно подати до святкового столу. Та і в повсякденному меню він теж не буде зайвим. Тому готуйте та смакуйте.