Салат з ревеню та редису зі сметаною – легкий та швидкий овочевий салат нашвидкуруч

Легко урізноманітнити повсякденне меню можна за допомогою соковитого та вітамінного овочевого салату зі свіжого ревеню. Відмінним доповненням до пікантного смаку зеленого овочу стануть редис щойно з грядки, зелень цибулі та яйця. Ідеальною заправкою до простого та смачного овочевого салату стане сметана з невеликим процентом жирності.

Просто та легко приготувати швидкий та корисний салат з ревеню та редису зі сметаною допоможе мій докладний покроково оформлений рецепт з фото.

Компоненти салату:

  • стебла ревеню – 2-3 шт.;
  • редис – 3-4 шт.;
  • яйце куряче (варене) – 1 шт.;
  • сіль – щіпка;
  • цукор – за смаком;
  • зелена цибуля – пучок;
  • сметана – 2 ст. л.

Як приготувати салат з ревеню та редису зі сметаною

Приготування корисної овочевої страви розпочнемо з ревеню. Необхідно попередньо очистити стебла ревеню. Думаю, цей процес не викликає складнощів. Очищені стебла кладемо на обробну дошку та дрібно нарізаємо ножем. Отриману зелену нарізку висипаємо до салатнику або глибокої миски. Паралельно з цим можна відварити яйце та дати йому охолонути.

Салат з редиски і ревеню

Свіжий редис ретельно промиваємо водою. Обрізаємо хвостик з корінцями та зелень. Після цього, нарізаємо редиску кільцями, якщо велика, та півкільцями.

Салат з редиски і ревеню

Варене яйце звільняємо від шкаралупи та подрібнюємо кубиками.

Салат з редиски і ревеню

Пучок зеленої цибулі промиваємо, обсушуємо та дрібно нарізаємо. Відправляємо зелень до решти компонентів у салатник.

Салат з ревеню та редису

Подрібнені інгредієнти салату приправляємо сіллю, а при бажанні, ще й додаємо трішки цукру.

Салат з ревеню та редису

Після цього заправляємо швидкий овочевий салат сметаною.

Салат з ревеню та редису

Залишається лише перемішати всі компоненти.

Салат з ревеню та редису

Цей простий за своїм складом, але оригінальний за смаком овочевий салат з редиски та ревеню під сметанною заправкою готовий до негайного вживання!

Салат з ревеню та редису

Сподіваюся, вам сподобається його смак. Приємного перекусу!