Легко урізноманітнити повсякденне меню можна за допомогою соковитого та вітамінного овочевого салату зі свіжого ревеню. Відмінним доповненням до пікантного смаку зеленого овочу стануть редис щойно з грядки, зелень цибулі та яйця. Ідеальною заправкою до простого та смачного овочевого салату стане сметана з невеликим процентом жирності.
Інгредієнти: Ревінь, Редиска, Сіль, Сметана, Цибуля зелена, Цукор, Яйце
Просто та легко приготувати швидкий та корисний салат з ревеню та редису зі сметаною допоможе мій докладний покроково оформлений рецепт з фото.
Компоненти салату:
- стебла ревеню – 2-3 шт.;
- редис – 3-4 шт.;
- яйце куряче (варене) – 1 шт.;
- сіль – щіпка;
- цукор – за смаком;
- зелена цибуля – пучок;
- сметана – 2 ст. л.
Як приготувати салат з ревеню та редису зі сметаною
Приготування корисної овочевої страви розпочнемо з ревеню. Необхідно попередньо очистити стебла ревеню. Думаю, цей процес не викликає складнощів. Очищені стебла кладемо на обробну дошку та дрібно нарізаємо ножем. Отриману зелену нарізку висипаємо до салатнику або глибокої миски. Паралельно з цим можна відварити яйце та дати йому охолонути.
Свіжий редис ретельно промиваємо водою. Обрізаємо хвостик з корінцями та зелень. Після цього, нарізаємо редиску кільцями, якщо велика, та півкільцями.
Варене яйце звільняємо від шкаралупи та подрібнюємо кубиками.
Пучок зеленої цибулі промиваємо, обсушуємо та дрібно нарізаємо. Відправляємо зелень до решти компонентів у салатник.
Подрібнені інгредієнти салату приправляємо сіллю, а при бажанні, ще й додаємо трішки цукру.
Після цього заправляємо швидкий овочевий салат сметаною.
Залишається лише перемішати всі компоненти.
Цей простий за своїм складом, але оригінальний за смаком овочевий салат з редиски та ревеню під сметанною заправкою готовий до негайного вживання!
Сподіваюся, вам сподобається його смак. Приємного перекусу!