Сучасний темп життя настільки швидкий, що не встигаєш іноді вирішити важливі справи, що вже казати про нестачу часу на приготування повноцінної вечері. У таких випадках на допомогу приходять рецепти швидких страв. Один з них – корисний та смачний салат з консервованої квасолі, сухариків та ковбаси. По суті, це салат-п’ятихвилинка. Я завжди зберігаю в холодильнику пачку улюблених сухариків та баночку консервованої квасолі. При необхідності, страву можна приготувати швидко та легко, а салат виходить дуже смачним та в міру гостреньким. Важлива деталь: сухарики додаю в салат перед самою подачею до столу, щоб не розмокли. Використовуючи мій швидкий рецепт, проілюстрований покроково відзнятими фото, приготуйте смачну страву просто та швидко, а вільний час присвятіть своїй родині!
Інгредієнти: Варена ковбаса, Квасоля консервована, Майонез, Перець чорний мелений, Сіль, Сухарики, Часник
Продукти для салату:
- червона консервована квасоля – 1 банка;
- сухарики зі смаком холодцю та хрону – 1 пачка;
- ковбаса варена – 150 гр.;
- часник – 2 невеликих зубчики;
- майонез – до смаку.
Як приготувати салат з консервованою квасолею і сухариками
Спершу відкриваємо баночку червоної квасолі та зливаємо рідину. Квасолю перекладаємо у салатницю.
Тепер потрібно додати сухарики. Мої рідні найбільше люблять сухарики зі смаком холодцю та хрону, тому я, зазвичай, обираю їх. Ви ж можете додати сухарики з тим ароматом, що подобається Вам.
На невеликі кубики нарізаємо ковбасу, перекладаємо у салатницю.
Зубчики часнику дрібно нарізаємо. Також можна пропустити через часникодавку або натерти на тертці.
Додаємо майонез за смаком та перемішуємо. Тепер салат потрібно спробувати на смак, при необхідності посолити та поперчити.
Корисний, ситний та дуже смачний салат з консервованої квасолі, сухариків та ковбаси ми приготували дійсно за п’ять хвилин. Можна змінювати продукти, замість ковбаси покласти мариновані або смажені гриби та притрусити зеленню. Хоч смак салату зміниться, та все одно смачно.
Готуйте швидко та їжте із задоволенням!