Початок осені, як правило, характеризується сплеском вірусних захворювань і застуди. Крім усіляких лікарських засобів для їх лікування використовуються і народні методи, до числа яких входить вживання часнику. Ми пропонуємо включити цей корисний компонент в ситний, з пікантним смаком салат на основі відвареного буряку. Салат з буряка з яйцем і сиром, часником і майонезом, при відповідному оформленні, відмінно вписується в меню до будь-якого свята. Спробуйте цей дивовижний за смаковими якостями і користь буряковий салат з сиром і яйцями зробити вдома, використовуючи мій покроково оформлений рецепт з фото.
Інгредієнти: Буряк, Майонез, Сир, Сіль, Часник, Яйце
Складові:
- заздалегідь зварений буряк – 1 штука;
- сир (підійде «Голландський» або «Гауда», «Пармезан») – 100 гр;
- часник – 1-2 часточки;
- яйце відварне (круте) – 1-2 штуки;
- домашній майонез (підійде і будь-який покупний) – 2 ст. ложки;
- сіль – на розсуд.
Як приготувати салат з буряка з яйцем і сиром, часником і майонезом
Отже, найкраще буряк відварити попередньо, щоб коренеплід добре охолонув. Приготування починаємо з того, що очищаємо з буряка шкірку і, використовуючи крупну терку, подрібнюємо в миску.
Очищене куряче яйце перекладаємо на обробну дошку і не дуже дрібно ріжемо. Яєчну нарізку викладаємо до буряка.
Знову скористаємося теркою. Тепер, щоб подрібнити твердий сир.
Часниковий зубок найкраще в салат пропустити через спеціальний прес.
Всі складові нашого бурякового салату «в зборі» – додаємо майонез.
Перемішуємо всі інгредієнти.
Простий салат з вареного буряка, доповнений часником, сиром і яйцями готовий!
Пригощайтеся на здоров’я і не хворійте!
Як гарно оформити буряковий салат з яйцями і сиром до святкового столу демонструє відео-рецепт від “Ані Кухня”.
Впевнена, що запропонований в пості простий, смачний і швидкий в приготуванні салат з буряком сиром і яйцем, часником і майонезом буде частим гостем на вашій кухні. ?