Салат по-міланськи

Італійський салат з макаронами дуже схожий на пасту, але, після з’єднання всіх інгредієнтів, повторній тепловій обробці не піддається і подається на стіл в холодному вигляді. Цей рецепт називається просто – макаронний салат по-міланськи.

Salat-po-milanski

Приготування салату з макаронами по-міланськи

Відварюємо макаронні вироби.

Вміст однієї баночки рибної консерви – розмішуємо, мариновані огірки ріжемо на кубики і з’єднуємо з консервованим горошком, кетчупом, майонезом і макаронами.

Додаємо лимонний сік, сіль і перець. Відставляємо на одну годину в холодильник для просочування.

За рецептом приготування, на 4 порції, до складу італійського салату з макаронами входять наступні продукти:

  • макарони – 200 г,
  • банка рибних консервів в томатному соусі,
  • мариновані огірки – 100 г,
  • консервований горошок – 100 г,
  • кетчуп – 20 г,
  • майонез – 75 г,
  • сіль, перець і лимонний сік – за смаком.

Дивіться покроковий відео-рецепт міланського салату з макаронами від каналу в Ютубі “NN VIDEO TV”