Італійський салат з макаронами дуже схожий на пасту, але, після з’єднання всіх інгредієнтів, повторній тепловій обробці не піддається і подається на стіл в холодному вигляді. Цей рецепт називається просто – макаронний салат по-міланськи.
Інгредієнти: Зелений горошок консервований, Кетчуп, Лимонний сік, Майонез, Макарони, Мариновані огірки, Перець чорний мелений, Рибна консерва в томаті, Сіль
Кухня: Італійська кухня
Приготування салату з макаронами по-міланськи
Відварюємо макаронні вироби.
Вміст однієї баночки рибної консерви – розмішуємо, мариновані огірки ріжемо на кубики і з’єднуємо з консервованим горошком, кетчупом, майонезом і макаронами.
Додаємо лимонний сік, сіль і перець. Відставляємо на одну годину в холодильник для просочування.
За рецептом приготування, на 4 порції, до складу італійського салату з макаронами входять наступні продукти:
- макарони – 200 г,
- банка рибних консервів в томатному соусі,
- мариновані огірки – 100 г,
- консервований горошок – 100 г,
- кетчуп – 20 г,
- майонез – 75 г,
- сіль, перець і лимонний сік – за смаком.
Дивіться покроковий відео-рецепт міланського салату з макаронами від каналу в Ютубі “NN VIDEO TV”