Салат по-італійськи

Цей рецепт італійського салату містить в собі унікальне поєднання продуктів, які, як правило, не зустрічаються в одному рецепті. Але в італійських салатах »не можливе – можливо” і, в цьому салаті ми маємо фантастичне з’єднання маринованого оселедця і м’яса, яблук і цибулі і зауважте, що страва приготовлена без картоплі. Наскільки смачно виходить дізнаєтеся, коли зробите самі.

Salat-po-italjanski

Як приготувати італійський салат з м’ясом і оселедцем

Нарізаємо кубиками філе оселедця, мариновані огірки, яблуко, цибулю, смажене м’ясо, каперси (можна замінити оливками). Перемішуємо. Додаємо майонез, чорний перець, цукор, лимонний сік. Зверху посипаємо зеленню.

Як бачите, рецепт приготування салату дуже простий.

А тепер, склад продуктів на 4 порції:

  • філе оселедця – 500 г,
  • мариновані огірки – 150 г,
  • одне яблуко,
  • одна ріпчаста цибуля,
  • смажене м’ясо – 1000 г,
  • каперси або оливки 10 г,
  • майонез – 250 г,
  • чорний перець, цукор, лимонний сік, зелень – за смаком.