Рисовий гарнір з крабовими паличками - смачний, ситний і ароматний

Рисовий гарнір з крабовими паличками – смачний, ситний і ароматний

Пряний рис з морепродуктами і зеленню здивує багатством смаків і ароматів. Страва виходить ситною, смачною і неймовірно легкою. Такий рисовий гарнір простий у приготуванні і його кожен легко приготує всього за півгодини. Спробуйте приготувати ароматний рис з крабовими паличками на вечерю, а мій покроково оформлений рецепт з фото допоможе створити ідеальну пісну страву швидко, просто і, головне, смачно.

Складові:

Ароматний рис з крабовими паличками - смачний і ситний гарнір

  • рис камоліно – 150 гр;
  • цибуля – 1 шт.;
  • крабові палички – 100 гр;
  • вершкове масло – 35 гр;
  • сіль – за смаком;
  • рослинна олія;
  • зелень сушена чи свіжа;
  • паприка – 1 ч.л.

Як приготувати рисовий гарнір з крабовими паличками

Першим етапом потрібно подрібнити цибулю на дрібні кубики.

Ароматний рис з крабовими паличками - смачний і ситний гарнір

Обсмажити овоч разом з паприкою на суміші вершкового масла і рослинної олії. Якщо готувати строго пісну страву, то тільки на рослинній олії.

Ароматний рис з крабовими паличками - смачний і ситний гарнір

Додати рис і воду в пропорціях 1: 2 і варити рис до стану аль денте (майже готовності).

Ароматний рис з крабовими паличками - смачний і ситний гарнір

Подрібнити на кубики або соломкою крабові палички.

Ароматний рис з крабовими паличками - смачний і ситний гарнір

Додати до рису і готувати страву до бажаної м’якості рису.

Ароматний рис з крабовими паличками - смачний і ситний гарнір

Всипати зелень і довести до смаку сіллю.

Ароматний рис з крабовими паличками - смачний і ситний гарнір

Готовий ароматний варений рис з яскравим вершково-морським смаком готовий. Смачного!

Ароматний рис з крабовими паличками - смачний і ситний гарнір

Насичений в смаку і неймовірно ароматний рис з крабовими паличками і зеленню, стане королем серед інших страв на вашому столі. Ця пісня друга страва з рису легка та швидка в приготуванні, але неймовірно смачна і поживна. Має цікавий вершковий післясмак з пряним ароматом зелені, крабів і паприки. Спробуйте приготувати страву не тільки на кожен день, але і до свята або романтичної вечері і ви, точно, не будете розчаровані!