Пряний рис з морепродуктами і зеленню здивує багатством смаків і ароматів. Страва виходить ситною, смачною і неймовірно легкою. Такий рисовий гарнір простий у приготуванні і його кожен легко приготує всього за півгодини. Спробуйте приготувати ароматний рис з крабовими паличками на вечерю, а мій покроково оформлений рецепт з фото допоможе створити ідеальну пісну страву швидко, просто і, головне, смачно.
Інгредієнти: Вершкове масло, Зелень, Крабові палички, Паприка, Перець чорний мелений, Рис, Сіль, Цибуля
Складові:
- рис камоліно – 150 гр;
- цибуля – 1 шт.;
- крабові палички – 100 гр;
- вершкове масло – 35 гр;
- сіль – за смаком;
- рослинна олія;
- зелень сушена чи свіжа;
- паприка – 1 ч.л.
Як приготувати рисовий гарнір з крабовими паличками
Першим етапом потрібно подрібнити цибулю на дрібні кубики.
Обсмажити овоч разом з паприкою на суміші вершкового масла і рослинної олії. Якщо готувати строго пісну страву, то тільки на рослинній олії.
Додати рис і воду в пропорціях 1: 2 і варити рис до стану аль денте (майже готовності).
Подрібнити на кубики або соломкою крабові палички.
Додати до рису і готувати страву до бажаної м’якості рису.
Всипати зелень і довести до смаку сіллю.
Готовий ароматний варений рис з яскравим вершково-морським смаком готовий. Смачного!
Насичений в смаку і неймовірно ароматний рис з крабовими паличками і зеленню, стане королем серед інших страв на вашому столі. Ця пісня друга страва з рису легка та швидка в приготуванні, але неймовірно смачна і поживна. Має цікавий вершковий післясмак з пряним ароматом зелені, крабів і паприки. Спробуйте приготувати страву не тільки на кожен день, але і до свята або романтичної вечері і ви, точно, не будете розчаровані!