Рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю - швидкий і смачний

Рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю – швидкий і смачний

Простий, ароматний і наваристий рибний суп зі щуки з картоплею і вермішеллю порадує пікантним смаком і ніжним вершковим ароматом. Така домашня щуча юшка проста і швидка в приготуванні, насичена і неймовірно ситна перша страва. Зваріть такий смачний рибний суп з голови щуки нашвидкуруч і порадуйте близьких. Покроково оформлений рецепт з фото полегшить вам його приготування. ?

Складові:

Щучья вуха на швидку руку

  • щуча голова – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • спеції – за смаком;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль за смаком;
  • лист лавра – 1 шт.;
  • картопля – 3 шт.;
  • вершкове масло – 35 гр;
  • вермішель – 25 гр;
  • кріп – 10 гр.

Як зварити рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю

Для того, щоб оперативно створити смачну першу страву, починаючи приготування, потрібно вимити голову щуки і залити водою в невеликій каструльці. Додати в ємність улюблені спеції, лаврушку і трохи солі. Варити 40 хвилин з моменту закипання. Готовий бульйон варто процідити.

Рибний суп з голови щуки на швидку руку

Тим часом, потрібно встигнути нарізати на кубики очищену картоплю і відправити окремо варитися до готовності. Потім, потрібно злити з корнеплода воду і залити варену картоплю вже готовим бульйоном – така процедура заощадить більше сорока хвилин часу.

Рибний суп з голови щуки на швидку руку

У бульйон з картоплею додайте терту моркву (у мене заморожена, але ви можете додати свіжонатерту) і варіть до закипання. На цьому етапі можна додати м’ясо з відвареної щучої голови або рибні фрикадельки.

Рибний суп з голови щуки на швидку руку

Коли домашня юшка закипить, потрібно всипати нашинкований лук, вермішель або рис. Готувати страву до м’якості всіх інгредієнтів, після чого, присмачнити шматочком масла і дрібно посічений кропом.

Рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю - швидкий і смачний

Дати щучій юшці настоятися не менше 10 хвилин. Подавати ароматний і смачний рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю можна з сухариками домашнього приготування або з грінками. Смачного!

Рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю - швидкий і смачний

Така щуча вуха нашвидкуруч добре доповнить застілля в поході або на риболовлі і урізноманітнить повсякденний домашній обід. Блюдо готується не більше години і вимагає мінімум зусиль на створення. Звичайно ж, такий рибний суп можна варити на будь-який, і не обов’язково річковий, рибі. Але, зі щукою він виходить особливо ароматний і наваристий. Спробуйте приготувати наваристий і смачний рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю за даним рецептом і такий варіант приготування не раз виручить вас, якщо потрібно буде створити смачну і наваристу пісну першу страву з риби!