Простий, ароматний і наваристий рибний суп зі щуки з картоплею і вермішеллю порадує пікантним смаком і ніжним вершковим ароматом. Така домашня щуча юшка проста і швидка в приготуванні, насичена і неймовірно ситна перша страва. Зваріть такий смачний рибний суп з голови щуки нашвидкуруч і порадуйте близьких. Покроково оформлений рецепт з фото полегшить вам його приготування. ?
Інгредієнти: Вермішель, Вершкове масло, Зелень кропу, Картопля, Морква, Приправи, Сванська сіль, Суміш перців, Цибуля, Щука
Складові:
- щуча голова – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- спеції – за смаком;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль за смаком;
- лист лавра – 1 шт.;
- картопля – 3 шт.;
- вершкове масло – 35 гр;
- вермішель – 25 гр;
- кріп – 10 гр.
Як зварити рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю
Для того, щоб оперативно створити смачну першу страву, починаючи приготування, потрібно вимити голову щуки і залити водою в невеликій каструльці. Додати в ємність улюблені спеції, лаврушку і трохи солі. Варити 40 хвилин з моменту закипання. Готовий бульйон варто процідити.
Тим часом, потрібно встигнути нарізати на кубики очищену картоплю і відправити окремо варитися до готовності. Потім, потрібно злити з корнеплода воду і залити варену картоплю вже готовим бульйоном – така процедура заощадить більше сорока хвилин часу.
У бульйон з картоплею додайте терту моркву (у мене заморожена, але ви можете додати свіжонатерту) і варіть до закипання. На цьому етапі можна додати м’ясо з відвареної щучої голови або рибні фрикадельки.
Коли домашня юшка закипить, потрібно всипати нашинкований лук, вермішель або рис. Готувати страву до м’якості всіх інгредієнтів, після чого, присмачнити шматочком масла і дрібно посічений кропом.
Дати щучій юшці настоятися не менше 10 хвилин. Подавати ароматний і смачний рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю можна з сухариками домашнього приготування або з грінками. Смачного!
Така щуча вуха нашвидкуруч добре доповнить застілля в поході або на риболовлі і урізноманітнить повсякденний домашній обід. Блюдо готується не більше години і вимагає мінімум зусиль на створення. Звичайно ж, такий рибний суп можна варити на будь-який, і не обов’язково річковий, рибі. Але, зі щукою він виходить особливо ароматний і наваристий. Спробуйте приготувати наваристий і смачний рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю за даним рецептом і такий варіант приготування не раз виручить вас, якщо потрібно буде створити смачну і наваристу пісну першу страву з риби!