Готуючись до будь-якого свята, кожна господиня хоче здивувати присутніх за столом чимось смачним і оригінальним. Саме для таких випадків існує рецепт ніжного та ситного салату з консервованого тунця з яйцем і картоплею. Він ілюстрований покроковими фото та докладно описаний, тому готувати салат, навіть, вперше буде дуже легко.
Інгредієнти: Картопля, Майонез, Морква, Перець чорний мелений, Рибні консерви, Сіль, Яйце
Складники:
- 4 картоплини середнього розміру;
- 1 морквина середнього розміру;
- 5 курячих яєць;
- 1 банка рибної консерви (в ідеалі тунець);
- майонез;
- сіль перець.
Як зробити салат з тунця консервованого
Насамперед, слід зварити картоплю, моркву та курячі яйця. Для цього чистити овочі не потрібно, після того як вони приготуються, шкірка знімається досить просто.
Готовими овочі будуть, десь, через 20-25 хвилин, а яйця через 7-10 хвилин.
Потім, слід дочекатися доки відварені складники остигнуть або, простіше, занурити їх в крижану воду на декілька хвилин. Після цього, овочі та яйця необхідно почистити.
Далі, ці компоненти потрібно нарізати на дрібні кубики та помістити в салатницю.
Тепер можна додавати рибні консерви. До такого салату підійде будь-яка консервована риба, але обравши тунця, вийде насолодитися дуже м’яким, ніжним і насиченим смаком страви. Якщо рибні шматки великого розміру, то перед змішуванням з іншими компонентами, їх слід розтерти виделкою до кашоподібного стану.
Після цього, салат з тунцем потрібно посолити та поперчити (за смаком) та додати майонез.
Старанно перемішати.
Простий у приготуванні салат з тунцем стане ідеальною апетитною та смачною прикрасою як сімейної вечері так і святкового застілля.