Рибний салат з консервованого тунця з яйцем і картоплею

Готуючись до будь-якого свята, кожна господиня хоче здивувати присутніх за столом чимось смачним і оригінальним. Саме для таких випадків існує рецепт ніжного та ситного салату з консервованого тунця з яйцем і картоплею. Він ілюстрований покроковими фото та докладно описаний, тому готувати салат, навіть, вперше буде дуже легко.

Складники:

  • 4 картоплини середнього розміру;
  • 1 морквина середнього розміру;
  • 5 курячих яєць;
  • 1 банка рибної консерви (в ідеалі тунець);
  • майонез;
  • сіль перець.

Як зробити салат з тунця консервованого

Насамперед, слід зварити картоплю, моркву та курячі яйця. Для цього чистити овочі не потрібно, після того як вони приготуються, шкірка знімається досить просто.

Салат з консервованого тунця з яйцем і картоплею

Готовими овочі будуть, десь, через 20-25 хвилин, а яйця через 7-10 хвилин.

Салат з консервованого тунця з яйцем і картоплею

Потім, слід дочекатися доки відварені складники остигнуть або, простіше, занурити їх в крижану воду на декілька хвилин. Після цього, овочі та яйця необхідно почистити.

Салат з консервованого тунця з яйцем і картоплею

Далі, ці компоненти потрібно нарізати на дрібні кубики та помістити в салатницю.

Салат з консервованого тунця з яйцем і картоплею

Тепер можна додавати рибні консерви. До такого салату підійде будь-яка консервована риба, але обравши тунця, вийде насолодитися дуже м’яким, ніжним і насиченим смаком страви. Якщо рибні шматки великого розміру, то перед змішуванням з іншими компонентами, їх слід розтерти виделкою до кашоподібного стану.

Салат з консервованого тунця з яйцем і картоплею

Після цього, салат з тунцем потрібно посолити та поперчити (за смаком) та додати майонез.

Салат з консервованого тунця з яйцем і картоплею

Старанно перемішати.

Салат з консервованого тунця з яйцем і картоплею

Простий у приготуванні салат з тунцем стане ідеальною апетитною та смачною прикрасою як сімейної вечері так і святкового застілля.