Ароматні і соковиті млинці-котлети з делікатесної риби приготувати зовсім нескладно і це доступно кожному. Правда, лосось є досить дорогою рибою і не кожен може дозволити собі готувати страви з червоної риби кожен день. Виручають обрізки лосося, які можна зустріти в рибних відділах за прийнятною ціною. Як легко і просто робити смачні рибні оладки з лосося покажу покроково в своєму рецепті з фото.
Інгредієнти: Борошно, Булка, Висівки, Крохмаль, Лосось, Молоко, Перець чорний мелений, Рослинна олія, Сіль, Цибуля, Яйце
Отже, щоб приготувати цю страву, нам буде потрібно:
- обрізків лосося – 500 гр;
- яйце – 1 шт .;
- цибуля – 1 шт .;
- наповнювач (крохмаль, борошно, висівки) – 2 стол. ложки;
- молоко;
- біла булка – невеликий шматочок;
- чорний перець;
- сіль;
- рослинна олія.
Як приготувати рибні оладки з лосося
Готувати починаємо з того, що шматочок батона звільняємо від скоринок і замочуємо в молоці. Шматочки лосося прокручуємо через м’ясорубку, а потім цибулю і замочену булку.
У рибний фарш додаємо яйце, будь-який наповнювач, який ви вважаєте за потрібне (борошно, крохмаль або висівки), солимо і перчимо.
Рибну масу перемішуємо і трохи збиваємо для пишності. У сковороду наливаємо рослинну олію і ложкою викладаємо оладки для смаження. Обсмажуємо з обох сторін до повної готовності.
Соковиті і смачні котлети-оладки з фаршу обрізків лосося готові. Вийшло – дешево і без претензій. Подаючи на стіл, прикрасьте рибні оладки з лосося зеленню і шматочком лимона … і поділіться простим рецептом незвичайних оладок з друзями. Смачного!