Відразу хочу сказати, що такі кабачкові рулети з начинкою готуються в одну мить, а з’їдаються ще швидше. Навіть дитина освоїть їх приготування. Я буду робити начинку з сиром, часником і майонезом. Смачна закуска з кабачків по запропонованому рецепту може вживатися як холодною, так і гарячою, тільки що приготовленою.
Інгредієнти: Кабачки, Майонез, Помідори, Рослинна олія, Сир, Сіль, Часник
Інгредієнти:
- кабачки 3 шт .;
- майонез;
- сир твердий 100 гр;
- часник 2-3 зубки;
- рослинна олія;
- середній помідор 3 шт.;
- сіль за смаком.
Як приготувати рулети з кабачків з начинкою
Кабачки для приготування рулетиків беріть молоді, але не сильно довгі.
Перше, що потрібно зробити, це нарізати їх уздовж на тоненькі скибочки.
Потім, злегка солимо і залишаємо на 5 хвилин.
Поки овочі готуються, твердий сир натираємо на дрібній тертці. Додаємо до сиру часник пропущений через прес і заправляємо майонезом.
Якщо твердого сиру у вас не знайдеться, то і з плавленим сирком закуска, теж, буде вельми смачною.
З кабачків зливаємо рідину, щр виділилася, викладаємо акуратно на гарячу сковороду з олією. Обсмажуємо кабачкові пластинки на середньому вогні з кожного боку до золотистого кольору.
Підсмажені пластинки викладаємо в тарілку, застелену в два-три шари паперовим рушником, щоб зайве масло добре вібралося.
Змащуємо кожну пластинку сирною масою, зверху на край кладемо часточку помідора, звертаємо в рулет. Покроково зроблені фото дають можливість побачити цей процес у динаміці. ?
Скорочення рулетики складаємо на блюдо або тарілку.
Якщо у вас з’явиться бажання порадувати смачною закускою свою сім’ю, то в обов’язковому порядку приготуйте кабачкові рулети з твердим сиром. Рулети з кабачків з начинкою чудово прикрасять стіл як на свято, так і будуть до речі для їжі на кожен день. У міру гострі, ароматні й соковиті, вони сподобаються всім любителям кабачків.