Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Рулет з стегна індички запечений в духовці і фарширований маринованими грибочками, цибулею та морквою – це дуже смачна, ніжна і цікава страва, яку можна подавати як до повсякденного, так і до святкового столу.

Для приготування треба взяти такий набір продуктів:

dscn2359

  • стегно індички – 2 штуки вагою, приблизно, 1,5 кілограма;
  • гриби мариновані – 200 грамів;
  • майонез – 20 грамів;
  •  олія – 50 мілілітрів;
  • морква – 1 штука;
  • цибулина – 1 штука;
  • сіль – 1 чайна ложка

Щоб страва була смачна, візьміть бройлерне м’ясо, бо воно ніжніше. Що ж стосується грибів, то можна брати як печериці, так і будь-які інші гриби на ваш смак.

Майонез треба брати не дуже жирний.

Як приготувати рулет з індички в духовці

Спочатку підготуйте начинку. Для цього почистіть та поріжте моркву і цибулю для засмажки.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Пасеруйте моркву і цибулю на олії.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Далі поріжте смужками печериці.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Додайте гриби в засмажку, обсмажте до золотої скоринки і обсмажте.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Далі можна працювати з м’ясом. Спочатку помийте м’ясо, потім акуратно видаліть кісточку, нарізавши стегно в районі кістки і, потроху розрізаючи м’ясо, витягніть кісточку.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Процес має виглядати, як на фото.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Також постарайтеся витягти всі сухожилля.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Розгорніть м’ясо і відбийте молоточком.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Далі, покладіть стегно шкіркою вниз, посоліть і викладіть начинку ближче до краю м’яса, як на фото.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Далі зверніть стегно у вигляді рулету.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Викладіть страву на фольгу, зверху змастіть майонезом.

Стегно індички фаршироване грибами запечене в духовці

Далі добре оберніть рулети фольгою та викладіть на деко і поставте в духовку.

Запечена рулет з стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою

Налийте в деко 200-300 мілілітрів води, щоб не стегно не підгоріло і запікайте на середньому вогні.

Запечена рулет з стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою

Ось і все, можете подавати до столу цю смакоту.

Запечена рулет з стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Радуйте своїх рідних та друзів цим рулетом і харчуйтеся тільки смачною їжею.