Рулет з стегна індички запечений в духовці і фарширований маринованими грибочками, цибулею та морквою – це дуже смачна, ніжна і цікава страва, яку можна подавати як до повсякденного, так і до святкового столу.
Інгредієнти: Гриби мариновані, Індичка, Майонез, Морква, Рослинна олія, Сіль, Цибуля
Для приготування треба взяти такий набір продуктів:
- стегно індички – 2 штуки вагою, приблизно, 1,5 кілограма;
- гриби мариновані – 200 грамів;
- майонез – 20 грамів;
- олія – 50 мілілітрів;
- морква – 1 штука;
- цибулина – 1 штука;
- сіль – 1 чайна ложка
Щоб страва була смачна, візьміть бройлерне м’ясо, бо воно ніжніше. Що ж стосується грибів, то можна брати як печериці, так і будь-які інші гриби на ваш смак.
Майонез треба брати не дуже жирний.
Як приготувати рулет з індички в духовці
Спочатку підготуйте начинку. Для цього почистіть та поріжте моркву і цибулю для засмажки.
Пасеруйте моркву і цибулю на олії.
Далі поріжте смужками печериці.
Додайте гриби в засмажку, обсмажте до золотої скоринки і обсмажте.
Далі можна працювати з м’ясом. Спочатку помийте м’ясо, потім акуратно видаліть кісточку, нарізавши стегно в районі кістки і, потроху розрізаючи м’ясо, витягніть кісточку.
Процес має виглядати, як на фото.
Також постарайтеся витягти всі сухожилля.
Розгорніть м’ясо і відбийте молоточком.
Далі, покладіть стегно шкіркою вниз, посоліть і викладіть начинку ближче до краю м’яса, як на фото.
Далі зверніть стегно у вигляді рулету.
Викладіть страву на фольгу, зверху змастіть майонезом.
Далі добре оберніть рулети фольгою та викладіть на деко і поставте в духовку.
Налийте в деко 200-300 мілілітрів води, щоб не стегно не підгоріло і запікайте на середньому вогні.
Ось і все, можете подавати до столу цю смакоту.
Радуйте своїх рідних та друзів цим рулетом і харчуйтеся тільки смачною їжею.