Пишні сирні оладки з сіллю під сирною скоринкою

На приготування солоних оладок з сиру під іншим сиром в духовці мене надихнув італійський рецепт. Сирні оладки виявилися дуже прості в приготуванні і такі смачні, незвичайні. Розплавлений зверху пармезан прекрасно доповнює смак солоних оладок. Пропоную побалувати італійським блюдом своїх домашніх. Мій простий і покроково оформлений рецепт з фото вам на допомогу.

Для сирних оладок нам буде потрібно:

  • 500 грам 11% сиру;
  • 2 штуки дрібних курячих яєць;
  • 1 ч. ложка рожевої дрібної гімалайської солі;
  • 380 – 420 грам в / с пшеничного борошна;
  • 130 грам пармезану (або сиру твердих сортів);
  • для фритюру використовуємо олію.

Як приготувати сирні оладки з сирною скоринкою

У глибоку чашу вбиваємо яйця і всипаємо до них сіль. Збиваємо до легкої піни і додаємо сир. Всю масу пробиваємо блендером. В цьому випадку зникають сирні грудочки і тісто виходить гладким. Просіваємо борошно в сирне тісто і замішуємо його в один щільний шар.

Сирні оладки з сирною скоринкою

Тепер, насипаємо трохи борошна на дошку, формуємо тісто в формі ковбаски, нарізаємо на порції і надаємо кожному шматочку форму оладок. Обсмажуємо підготовлені оладки на олії і на сильному вогні. Нам тільки потрібно щоб утворилася рум’яна кірочка.

Сирні оладки з сирною скоринкою

Включаємо на розігрів духовку 160 градусів.

Відразу зі сковороди оладки відправляємо на деко з пергаментом і кладемо на них по одній столовій ложці заздалегідь натертого сиру.

Сирні оладки з сирною скоринкою

Коли всі оладки підготовлені, ставимо їх в духовку і витримуємо там 7-10 хвилин. Сир розтане і злегка покриється скоринкою.

Сирні оладки з сирною скоринкою

Тепер, можна виймати сирні оладки з духовки і відразу подавати в гарячому стані на стіл.