Гречаний суп на курячому бульйоні – це проста, дієтична і дуже смачна страва.
Інгредієнти: Гречка, Картопля, Курка, Морква, Рослинна олія, Сіль, Цибуля
Для приготування треба взяти:
- крупа гречана – 100 грамів;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 2 великих картоплини;
- олія;
- сіль за смаком.
Як варити суп з гречкою на курячому бульйоні
Спочатку відваріть курку та витягніть її з бульйону.
Далі переберіть гречку, промийте та додайте в бульйон.
Через 10 хвилин додайте картоплю, порізану шматочками.
Цибулю поріжте на кубики.
Моркву натріть на крупній тертці.
Обсмажте цибулю до напівпрозорості в розпеченій олії, додайте моркву та обсмажуйте ще 4 хвилини.
За 10 хвилин до готовності додайте овочі в суп, доваріть і посоліть.
Ось і все, дієтичний суп готовий.
Смачного!