Як тільки в будинку з’являється мікрохвильова піч, страва під назвою “Гарячі бутерброди”, які зазвичай готували в духовці, знайшла друге життя і стала ще більш популярною. Рецепти гарячих бутербродів мають дуже багато різновидів. Все просто не перелічити. Але найголовніше в рецепті, це присутність м’якого хліба і розплавлений сир. Приготуємо три різних види бутербродів з однакового переліку продуктів, а покроково зроблені фото допоможуть нам в цьому.
Інгредієнти: Варена ковбаса, Кріп, Майонез, Сир, Хліб
Інгредієнти:
- хліб (краще тостерний);
- твердий сир;
- ковбаса (в даному випадку варена);
- майонез;
- кріп.
Як зробити гарячі бутерброди
Ковбасу укладаємо в три способи: цільною скибочкою, кубиками і поздовжніми шматками.
Майонез з’єднуємо з кропом розмішуємо (можна додати трохи часнику). Натираємо на крупній тертці частину сира і додаємо до майонеза.
Вкриваємо даною пастою бутерброд. Поверх неї додамо ще трохи твердого сиру.
На наступний шматок хліба посипаємо натертий сир. Після приготування прикрашаємо його злегка кропом.
І найпростіший, найпоширеніший і простий бутерброд: на шматочки ковбаси встеляли шматочки сиру. Як виглядають приготовлені бутерброди дивимося на фото.
Але, скажу чесно, що для ідеального гарячого бутерброда тут не вистачає тонкого кружальця свіжого помідора. Його укладають під сир. У момент відсутності помідора, можна додати трохи кетчупу. Але мої їдці люблять просто так. Тому, я кетчуп використовую тільки для того, щоб прикрасити.
Відправляємо всі три бутерброди в сильно розігріту духовку або в мікрохвильову піч і нагріваємо до тягучого стану сиру. Єдину відмінність в готовій страві побачите в тому, що в першому випадку хліб злегка підсушиться і буде більш хрустким. Якщо немає духовки і мікрохвильовки, то гарячі бутерброд можна робити на сковороді під кришкою, тримаючи їх на слабкому вогні.
Така швидка страва з сиром і ковбасою виходить і ситною, і смачною, а готується дуже легко і швидко.