Печінка по-італійськи

Запечена в духовці з помідорами і сиром печінка – смачна страва, яку легко і досить швидко можна приготувати. Цей простий рецепт печінки по-італійськи знадобиться господиням як для повсякденного харчування, так і при підготовці до свята.

pechen-po-italjanski

Як приготувати печінку в духовці по-італійськи

Нарізаємо печінку на порційні шматки, обсмажуємо на сильному вогні до появи скоринки і тільки після цього солимо, перчимо і посипаємо чебрецем.

Обсмажену і приправлену печінку складаємо щільно в форму для запікання.

Помідори обшпарюємо, очищаємо від шкірки, нарізаємо кружальцями і укладаємо шаром на обсмажені шматочки печінки.

Зверху на помідори кладемо скибочки сиру і ставимо для запікання в духовку.

Подавати як другу страву з макаронами або як самостійну гарячу закуску. При подачі на стіл запечену в духовці печінку по-італійськи прикрасити зеленню.

Рецепт приготування печінки по-італійськи розрахований на 4 порції:

  • маргарин – 60 г,
  • печінка – 600 г,
  • помідори – 300 г,
  • сир, чебрець, чорний перець, сіль.

Гарний покроковий рецепт печінки по-італійськи – відео від Ютуб каналу “Кухня з Богом і від душі”.