Цього разу, запечена в духовці пастрома з курки маринується в молоці, з паприкою та прянощами. Вона припаде до смаку любителям м’ясних і пікантних страв. Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці має приємний кисло-солодкий смак і відрізняється неймовірно ніжною і м’якою структурою. Перевагою закуски є її універсальна подача – в холодному вигляді, в теплому, а можна і відразу з духовки. Будь-який варіант подачі запеченої курочки буде смачним. Покроково оформлений рецепт з фото, допоможе створити смачну і незвичайну м’ясну закуску легко, просто і без зайвих зусиль!
Інгредієнти: Куряча грудка, Молоко, Паприка, Сіль, Суміш перців, Часник
Складові:
- часник – 3 зубці;
- куряча грудка – 1 шт.;
- молоко – 1 стакан;
- паприка – 1 ч.л.;
- суміш перців;
- сіль.
Як приготувати пастрому з курячої грудки в молоці
Починаючи приготування, потрібно вимити курячу грудку, прибрати всі зайві плівочки. Помістити м’ясо в глибоку ємність, щедро залити молоком та залишити в молоці в холодильнику на три години. Потрібно щоб філе повністю було покрито рідиною.
Тим часом, можна приготувати суміш для курячої грудки з спецій, солі і паприки, а також, очистити часник. Промариновану в молоці грудку обваляти в суміші паприки та спецій.
Додати в кишеньку або спеціально зроблені на філе надрізи рубаний на великі зубчики часник.
Помістити курочку в спеціальний рукав для запікання і відправити в духову шафу, виставивши температуру на позначку в 180 градусів, хвилин на 40-50.
Готову запечену курячу пастрому з грудинки вийняти з духовки, розрізати пакет і відразу подавати на стіл з простим овочевим салатом або, наприклад, з картопляним гарніром. Якщо ж ви плануєте вживати страву охолодженою, то можна краще залишити м’ясо в рукаві до повного охолодження.
Охолоджене куряче м’ясо перекласти на тарілку, нарізати порційними шматочками і подавати в м’ясній нарізці або використовувати для приготування бутербродів.
Готову страву і при холодній, і при гарячої подачі чудово поєднується з будь-яким соусом. Смачного!
Смачна, ніжна і соковита пастрома з курячого філе в молоці і паприці має пікантний смак з цікавою пряною ноткою. Така проста м’ясна закуска доповнить будь-яке застілля, повсякденну вечерю або перекус. Крім цього, це ідеальна закуска на пікніку або у поході. Блюдо досить швидке в створенні, адже на запікання буде потрібно всього 40 хвилин! Для більш швидкого приготування рекомендується заздалегідь замочити курку в молоці, наприклад, залишити в холодильнику в ємності з молоком на ніч.
Домашня пастрома з курячої грудки в молоці, паприці і спеціях може бути приготовлена і без запікання в духовці. Про приготування страви таким способом дізнаєтеся, переглянувши відео-рецепт.
Обов’язково спробуйте приготувати таку швидку, просту і смачну закуску з курки на святковий стіл і ви, точно, не помилитеся у виборі м’ясної страви!