Паска царська сирна (заварна) – простий домашній рецепт сирної паски з родзинками, цукатами, горіхами

Паска царська сирна, зроблена за цим рецептом, напевно, сподобається і вам, і вашим рідним. Можливо, навіть захочете готувати її не тільки на свято, але і в будні дні, адже страва дійсно є дуже смачним десертом.

Сирна паска Царська

Щоб приготувати паску потрібно: один кілограм сиру, п’ять яєць, 200 грам масла, дві склянки сметани, півтори склянки цукру, по парі столових ложок горіхів, родзинок і цукатів, ванілін за смаком.

Готувати такий святковий сирний десерт дуже просто. Для початку потрібно протерти сир і перемішати його зі збитими яйцями, маслом, сметаною. Перемішувати інгредієнти потрібно ретельно, але максимально акуратно.

Наступний етап – поставити масу на легкий вогонь і довести до кипіння, постійно перемішуючи.

Відставити з вогню в холодне місце, щоб суміш охолола. Можна навіть поставити її на лід, щоб швидко охолодити.

Далі, не забудьте додати цукати, родзинки, горіхи, викласти сирну масу в форму і залишити в холодильнику на ніч.

Коли виймете заварну паску з форми, не забудьте прикрасити по царськи. ?

Сирна паска Царська

Всі секрети як приготувати сирну паску Царську показує господиня каналу “Готовим дома” в своєму відео-рецепті.